De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
127 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Expedia.com
127 US$
Helt återbetalningsbar innan lör 9 dec.
Ingen förskottsbetalning krävs
Hotels.com127 US$
Priceline127 US$
Trip.com
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 13 augusti 2023

Hotellet låg väldigt bra, nära till allt . Servicen var jätte bra
Det som var mindre bra var ventilationen på rummet , det var syrefattigt under natten vilket gjorde att det var svårt att sova och rummet var väldigt varmt

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack johannaJ95MH
Omdömet skrevs 6 augusti 2023 från mobil enhet

Bra service och tillgänglig personal. Bra centralt läge. Oerhört varmt (inte speciellt varmt ute) försökte med öppet fönster men utan framgång. Oerhört varmt i frukost salen och man satt väldigt tätt (man blev placerad) ingen njutning av frukost tyvärr. Nä vi kommer inte tillbaka

Rumstips: Parkera i nordstan - 180kr dygnet
Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack lindajosefsson
Omdömet skrevs 1 augusti 2023

Göteborgs- och Lisebergspärlan för hela sällskapet om 2 familjer från när och fjärran i 3 generationer. En familjär oas mellan staden och Liseberg som är lätt att nå och med god personal. Smidigt med livsmedelsbutik på andra sidan gatan.

• Restyp: Reste med familjen
1  Tack sberge226742
Omdömet skrevs 22 juli 2023

Trevligt hotell, mysiga allmänna utrymmen och fantastisk personal! Hamburgarna i bistron va goda och frukosten va riktigt bra, saknade inte nått.
Enda minuset är rummen, städningen va halvdan. Och de kändes allmänt gamla, slitna och tråkiga.
Men allt som allt ett trevligt hotell!

• Restyp: Reste med familjen
Tack rebsan92
Omdömet skrevs 16 juli 2023

Tydligt att man höjer priset just för att det ska vara konsert i stan. 4000:- för ett dubbelrum ala 80-90 tal, otroligt dålig standard. Vart så besviken då ingen av bilderna när man bokar såg ut som rummet gjorde i verkligheten. Kommer absolut inte återvända.
Personalen var trevlig. Frukosten enkel men god.

Tack pfrida620815