Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Prestigia.com
FindHotel
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (764)
Filtrera omdömen
764 resultat
Medlemsbetyg
215
299
180
49
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
215
299
180
49
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 764 omdömen
Omdömet skrevs 12 augusti 2020

Hotellet håller medelklass. Mycket trafik, slammer i dörrar och rop och skrik i korridorerna. ... Restaurangen ... Tråkig personal, rå fisk, rå potatis, kall sås och varm öl samt en efterrätts glass som stått framme för länge.. Detta kan inte räknas som bra, inte ens som medelmåttigt. Besviken kund som inte kommer att besöka er fler gånger.

Rumstips: Vet inget rum som är bra.
Datum för vistelsen: september 2019
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack yamstudios9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2020 från mobil enhet

Förstår inte hur detta hotell kunnat få så pass högt betyg. Hela så stället slitet. Kallt på rummet, dålig luft. Frukosten var häpnadsväckande dålig - smutsiga tallrikar, torra frukostbullar, skrynklig mjuk honungsmelon. Dåligt utbud överlag. Personalen går in i rummet trots att man hängt upp ”stör ej” skylten. Definitivt inte att rekommendera!

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack annakruc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2020 från mobil enhet

Ett trevligt hotell med centralt läge och nära till många attraktioner. Rummen är dock lite äldre inredda. Dags för uppfräschning kanske? Trevlig men liten relaxavdelning. Restaurangen trevlig med god mat. Frukosten välsorterad och god.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack Backis63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020

Stora rum, fräsch badrum, sköna sängar och mysigt. Finns inget att klaga på här. In/utcheckning gick snabbt och smidigt. Parkering utanför och mitt i stan. Kommer lätt bo här igen när jag får chansen. Frukosten var även den super.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste med vänner
1  Tack AnonSwed
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2020

Mycket bra restaurang samt frukost.
Trevlig och kunnig personal.
Rummet var dock mindre än vad jag räknat med.
Spa avdelningen var väl i minsta laget.
Bra gångavtånd till både Liseberg och Svenska mässan.
samt till avenyn.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sborwi300826
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen