Monika N

Toppklass - men några irritationsmoment

Omdöme om Hotel Poseidon
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 30 okt. 2022från mobil enhet
Vi är jättenöjda med rummen och vistelsen. Sköna sängar, fina rum. Dock bad vi, när vi bokade en månad i förväg, uttryckligen om att få två rum nära varandra men när vi kom hade vi två rum på olika våningar. Deras optimering av bokningar gick före vårt behov att ha barnens rum nära. Vid frukosten fick vi vänta på bord då det inte fanns några lediga platser. Kanske vore det idé att man får en tids-slott till frukosten för att det inte ska bli kö till borden!? I övrigt - toppklass!!
Datum för vistelsen: oktober 2022
0.9 km från Hotel Poseidon
Pool
Visa fler hotell i Göteborg
Omdömet skrevs 23 oktober 2022 från mobil enhet

En jättebra hotellupplevelse. Bra läge, nära till allt men ändå lugnt.
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Rummet var inte jättestort men fint inrett och kändes superrent. Vi fick bra hjälp med att hitta parkering, inte lätt i Gbg.
Dessutom en god frukost, inte konstigt att vi är nöjda.
Mats & Ingrid

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack Sightseer05816757126
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Väldigt mysigt hotell med anonymt läge i Vasastan, ett stenkast från avenyn. Rena, rymliga rum med sköna sängar och trevligt badrum. Vårt rum vette mot gården och var knäpptyst. Mycket trevlig personal, bra frukost som dessutom kunde avnjutas på den ombonade innergården. Det enda som drar ner betyget är bristen på ventilation, det blev mycket varmt och tyvärr hjälpte den extra fläkten bara till att få en nackspärr av draget. Vi kommer gärna bo här igen. Hundvänligt.

Rumstips: Billigast parkering är att stå på gatan i närheten, vilket receptionisten också berättade.
Datum för vistelsen: augusti 2021
Tack PernillaA321
Omdömet skrevs 15 juli 2021

Första intrycket var inte särskilt bra då det inte fanns personal i receptionen när jag checkade in på hotellet på kvällen och det inte heller fanns ringklocka men jag behövde inte vänta många minuter. Bodde i ett enkelrum som jag upplevde tillräckligt stort för en person. Det här är absolut inte lyxhotell, men å andra sidan ett familjärt fint hotell mitt i Göteborgs hjärta. Städningen kändes bra och frukosten likaså, dock ibland något trångt frukostrum. Finns dock möjlighet att sitta ute och äta frukost. Det finns mycket restauranger i närheten som kan erbjuda bra mat. Det kan bli varmt under natten på rummet fönstret kan behöva stå öppet nattetid. Då det finns restauranger och spårvagnshållplats bredvid hotellet rekommenderas att ni köper öronproppar före ankomst speciellt om ni behöver sova med fönstret öppet. Kan rekommendera hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2021
2  Tack 257p_lm
Omdömet skrevs 3 juli 2021

Bra hotell i Vasastan en mysig stadsdel i centrala Göteborg och ett stenkast från Avenyn. Trevligt mottagande med hög service nivå, vi fick hjälp med parkering bl.a. Trevligt rum med bra standard till ett riktigt bra pris. Frukosten var mycket bra med många val och trevlig personal som såg till att allt var fräscht och väl påfyllt, högsta betyg för det. Det fanns en mysig innergård att nyttja, tidningar och kaffe utan kostnad i receptionen samt ismaskin 👍😊
Hotellet ligger i ett gammalt hus men var ändå fräscht och fint, tyvärr försvårar det tillgänglighet men det var det enda minuset.
Första besöket men absolut inte det sista hit återvänder jag gärna och rekommenderar det varmt vidare.

Datum för vistelsen: juli 2021
Tack Eva A
Omdömet skrevs 1 juli 2021

Lätt att hitta och perfekt läge i Göteborg, Gångavstånd till många sevärdheter och Avenyn, Nära till riktigt bra restauranger. Trevlig personal, känns hemtrevligt. Bra rum mot bakgård, lugnt och skönt. Fräscht rum med sköna sängar, jättebra frukost och trevlig bakgård. Fritt kaffe på rummet och i entrén.

Rumstips: Liten trappa upp till incheckningsdisken vilket kan bli problem om man har svårt att gå.
Datum för vistelsen: juni 2021
Tack Lena E