Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Travelocity
Priceline
131 US$
119 US$
View deal
SPARA 12 US$
Booking.com
Orbitz.com
Expedia.com131 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (989)
Filtrera omdömen
989 resultat
Medlemsbetyg
288
435
198
49
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
288
435
198
49
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 989 omdömen
Omdömet skrevs 19 oktober 2020

Personalen var supertrevlig! De kokade gröt till mig under båda frukostbesöken trots att de inte vanligtvis har gröt framme under helgen. Jag är supernöjd med servicen och kan varmt rekommendera Scandic No. 25. Att det ligger så centralt och nära till centralstationen (samtidigt som det ligger lite avskilt och inte mitt i smeten) är ett plus! Nära till både livsmedelsaffär och Hemmakväll för den godissugne. Mycket prisvärt hotell.

Datum för vistelsen: oktober 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Abergvick
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scandic GuestService, Guest Services / Front Office på Scandic No. 25, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2020

Hej Abergvick,

stort tack för ditt fina omdöme om din vistelse hos oss! Det gör oss väldigt glada att du trivdes och vi hoppas att vi ses snart igen.

Bästa hälsningar,
Andreas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2020 från mobil enhet

Nära centralstationen ligger Scandic No 25 lite anonymt på en bakgata. Men in kommer man i välkomnande reception med vardagsrumskänsla. Rummen är lagom och moderna.
Dock lite konstigt med den stora spegeln på insidan av dörren till toaletten.... Kändes märkligt på något sätt.
Och en lagom frukostbuffé serveras på entréplan med lika trevlig personal där som i receptionen.
Vi fick ingefärsshot serverade vid bordet.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Eva S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scandic GuestService, Guest Services / Front Office på Scandic No. 25, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2020

Hej Eva,

stort tack för ditt fina omdöme om din vistelse hos oss! Det gör oss väldigt glada att du trivdes, och att du gillade vår personal och frukost. Hoppas att vi ses snart igen!

Bästa hälsningar,
Andreas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2020

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Scandic GuestService, Guest Services / Front Office på Scandic No. 25, svarade på det här omdömetSvarade 21 september 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 24 augusti 2020

Datum för vistelsen: augusti 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Scandic GuestService, Guest Services / Front Office på Scandic No. 25, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2020

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 15 augusti 2020 från mobil enhet

Rummet var ok storlek för 1 person, fick utsikt mot tågrälsen så såg när solen gick ned.
Men tyckte det var dåligt städat då jag såg hår på mattan.
Fläkten hade någon sätt en papperslapp över, antar att det var för att det blåste så.
Men jag tyckte ändå att det drog kallt från fläkten.
Frukosten var helt ok att få i en låda(i dessa tider), men vilken konstig ost den var inte alls god.
Brödet kunde ju vart inplastat tycker jag.
Juicen var bra.
Hade bokat 1natt till längre fram innan jag bodde här, men den har jag bokat av efter detta besök. Väljer istället ett annat hotell centralt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste ensam
Tack missepissen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Scandic GuestService, Guest Services / Front Office på Scandic No. 25, svarade på det här omdömetSvarade 26 augusti 2020

Hej Missepissen,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd med städningen och frukosten. Jag för vidare dina synpunkter på städningen till ansvarig avdelning. Vi är glada att kunna meddela att vi från den första September kommer kunna erbjuda en frukostbuffé igen.

Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss igen någon annan gång och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

Bästa hälsningar,
Andreas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen