Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
126 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-01
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
126 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-02
Destinia.com
115 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-09-30
Hotels.com126 US$
Priceline126 US$
ZenHotels.com146 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 606)
Filtrera omdömen
1 607 resultat
Medlemsbetyg
1 137
422
32
12
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 137
422
32
12
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 1 607 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Om du, som jag, är petig med det mesta och vill bli nöjd med din vistelse så är Hotel Royal ett säkert kort. Utmärkt läge mitt i smeten men skyddat från ljud. Vackra rum med AC och sköna sängar. Fina badrum med ekologiska artiklar. Vällagad frukost och trevlig personal. Wifi och hiss. Vad mer önskar man liksom? :) Jo, bra pris också!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Johanna0470
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Gammaldags utseende som gav en mysig och stilfull stämning. Smidiga rum som hade allt som kunde tänkas behövas, riktigt bra frukost och ett suveränt läget till ett väldigt rimligt pris. Väldigt trevlig personal! Väldigt nöjd med trotts en kort vistelse.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack AlexanderR2169
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Får ni chansen att bo på detta hotell så gör det. En helt annan känsla än sterila hotellrum från de stora kedjorna. Denna vistelse var 10/10 för både rummet, miljön, servicen, frukosten och läget. Rekommenderar absolut, smultronställe.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jac0b1995
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Jättemysigt mitt i stan! Trevligt bemötande och fin service. Jag och min dotter på shoppingtur ett dygn. Jättenöjda! Smidigt med parkeringshuset mitt emot och nära till stationen om man tar tåget. Kommer absolut rekommendera andra och själv åka dit igen.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack karinsimonsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Trevlig och välkomnande personal, hjälpsamma. Ganska litet rum men helt ok. Centralt med gångavstånd till det mesta man vill uppleva i Göteborg. Frukosten var inte den bästa men helt ok. Som vegetarian är det lite tråkigt att det oftast bara finns ost som pålägg.

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Eva S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen