Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppenhotell!”
Omdöme om Hotel Royal

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Hotel Royal
Rankad som nummer 4 av 67 hotell i Göteborg
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 9 2017

Göteborgs äldsta hotell är en riktig pärla, nära järnvägsstationen, men även nära shopping och Avenyn. Frukosten är utsökt, rummen personligt inredda, hela hotellet är personligt med mycket trevlig personal. Detta är fjärde gången vi bor på Royal och vi återvänder gärna. Prisvärt är det också.

Bodde här: Januari 2017, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lena_ekegren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 039)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

9599 av 1 039 omdömen

Omdömet skrevs januari 9 2017

Trevligt hotell med härlig karaktär. Man känner historien i hotellet men det är fräscht och rent. Vårt rum var rymligt och trevligt. Sköna sängar. Enda minus var brödet vid frukost som var lite torrt och tråkigt. Parkering runt hörnet för extra kostnad.

Bodde här: Januari 2017, reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Nick B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 26 2016

Vi har bott på detta hotell en gång tidigare. Ville gärna komma tillbaka. Mer familjärt än boende på stora hotellkedjor. Genuin miljö. Bodde nu i ett dubbelrum superior. Stort rum med sittgrupp. Stort badrum med dubbla handfat.

Bodde här: December 2016, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Elisabet J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 20 2016

Hotellet har ett formidabelt läge - nära centralen, mitt i city men ändå lugnt och avskilt. Rummet rent och snyggt. Mycket trevligt bemötande och god service. Kändes äkta utan påklistrad "have-a-nice-day"-utbildning. Ett särskilt plus för juldekorationerna. Så snyggt, genomtänkt och väldesignat.
Utmärkt frukost. Helt enkelt en mycket bra hotellupplevelse!

Tips för att välja rum: Superior dubbelrum. Prisvärt extra utrymme.
Visa fler tips på hur du väljer rum
Bodde här: December 2016, reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack peroninna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 19 2016

Ett prisvärt hotell i hjärtat av Göteborg. Gångavstånd till allt det "viktiga".
Personlig och trevlig personal. Rummen är rätt små men fräscha och
välutrustade.
Härlig frukost buffé. Rekommenderas varmt!

Bodde här: December 2016, reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack johans571
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Göteborghotell
0,3 km bort
Avalon Hotel
Avalon Hotel
Nr 3 av 67 i Göteborg
1 132 omdömen
1,9 km bort
Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg
0,1 km bort
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,1 km bort
Hotel Pigalle
Hotel Pigalle
Nr 2 av 67 i Göteborg
1 864 omdömen
1,4 km bort
Gothia Towers
Gothia Towers
Nr 9 av 67 i Göteborg
5 128 omdömen
0,2 km bort
Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Nr 12 av 67 i Göteborg
3 427 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Hotel Royal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Royal

Adress: 67 Drottninggatan, Göteborg 411 07, Sverige
Telefonnummer:
Region: Sverige > Västkusten > Västra Götalands län > Göteborg
Bekvämligheter:
Bar/lounge Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi)
Typ av hotell:
Rankad som nummer 4 av 67 hotell i Göteborg
Prisklass: 1 032 kr - 1 995 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Royal 3*
Antal rum: 75
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Royal. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt