Caroline N

Onyxen

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 juli 2024
Trevlig personal, väldigt god frukost och rummen var ok. Ligger centralt i Göteborg och matsalen har ett bra läge med utsikt och fint renoverad. Helt ok badrum med schampo balsam etc. Fint renoverad entré som känns pampig och old school hotell-känsla.
Resetyp: Reste som ett par
Receptionen Hotell Onyxen, HotelldirektörHotell Onyxen Boutique Lifestyle, svarade på det här omdömet
Svarade 24 juli 2024
Hej kära gäst, tusen tack för att du tog dig tiden att lämna en recension! Vi är glada över att ni hade en trevlig vistelse hos oss och gillade vår frukost nere i orangeriet. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Sara, Hotell Onyxen
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
1.9 km från Hotell Onyxen Boutique Lifestyle
  • Scandic Hotels
1.3 km från Hotell Onyxen Boutique Lifestyle
Visa fler hotell i Göteborg
Omdömet skrevs 18 juli 2024

Väldigt mysigt hotell och trevlig personal. Bra geografiskt läge nära centrum och gångavstånd till Liseberg och Scandinavium. Prisvärt boende i centrala Göteborg. Variationsrik och näringsrik frukostmeny med väldigt fräscha frukter

Tack Johan M
Receptionen Hotell Onyxen, Hotelldirektör på Hotell Onyxen Boutique Lifestyle, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2024

Hej Johan! Tusen tack för den härliga recensionen, kul att ni hade en mysig vistelse hos oss och gillade vårt frukostutbud. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Sara, Hotell Onyxen

Omdömet skrevs 17 juli 2024

Trevligt bemötande, serviceinriktad personal. Kunniga. Rent. Nära till allt och snabbt ta sig fram med spårvagn, buss. I och med att det är i centrum så är volymen ibland på topp på gott och ont men vill ändå rekommendera hotellet då fördelarna överväger nackdelarna.

Rumstips: Om det går välj ett rum högre upp, ej mot skandinavium trots utsikten. Högt ljud vid evenemang.
  • Restyp: Reste ensam
Tack CeciliaS1859

Hej Cecilia, tusen tack för din fina recension! Det gör oss så glada att höra att du trivdes bra hos oss. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar, Sara, Hotell Onyxen

Omdömet skrevs 15 juli 2024

Ett mycket mysigt och ombonat hotell. Personalen var mycket trevlig, hjälpsam och lyhörda. God frukost med mycket att välja på och väl påfyllt av allt. Uppskattade den lugna miljön i matsalen och den mysiga inredningen. Vi kommer gärna tillbaka hit.

Restyp: Reste med vänner
Tack Susanne W

Hej Susanne och Catrin, tusen tack för den fina recensionen! Vi är så glada över att ni hade en mysig vistelse hos oss och gillade vår frukost. Det betyder väldigt mycket för oss. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Personalen på Hotell Onyxen

Omdömet skrevs 5 juli 2024

WOW vilket ställe! Perfekt läge, mysig och lyxig inredning och frukosten var helt suverän. Jag och min man kommer aldrig välja ett annat hotell än detta i Göteborg igen. Det fanns spårvagnar i närheten som tog oss runt hela staden. Personalen var också väldigt hjälpsam. Tänk på att kolla upp en bra parkeringsplats innan om ni kommer med bil då det inte alltid fanns plats på hotellets parkering! TACK hotell onyxen 😍

Datum för vistelsen: juni 2024
Tack Johanna J
Receptionen Hotell Onyxen, Hotelldirektör på Hotell Onyxen Boutique Lifestyle, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2024

Hej Johanna! Wow! Bättre recension får man leta efter, vi uppskattar verkligen era ord. Vad roligt att höra att ni fick en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att välkomna tillbaka er till Hotell Onyxen! Med vänliga hälsningar, Filippa, Receptionen

Omdömet skrevs 5 juli 2024

Detta är ett mysigt och familjärt hotell med väldigt god frukost. Lite enklare hotellrum, men på ett bra sätt. Kanonläge centralt i Göteborg och nära till matcherna på heden under Partille cup. Bra pris på rummet. Rekommenderas absolut!!

Tack 823Ola

Hej! Tusen tack för era fina ord. Superkul att ni uppskattade våra rum och läget på hotellet! Vi hoppas på att få välkomna tillbaka er i framtiden :) Med vänliga hälsningar, Filippa, Receptionen