De lägsta priserna för din vistelse
Scandic Hotels
Expedia.com105 US$
Hotels.com105 US$
Algotels133 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (1 945)
1 945 resultat
49 av 1 945 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2023

Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
kristian Sandahl, General Manager på Scandic Rubinen, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2023

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Datum för vistelsen: augusti 2023
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
kristian Sandahl, General Manager på Scandic Rubinen, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2023

Omdömet skrevs 7 augusti 2023

Datum för vistelsen: augusti 2023

Omdömet skrevs 27 juli 2023 från mobil enhet

Man bor på detta hotell på grund av läget. Beläget på Avenyn med gångavstånd till det mesta centralt i Göteborg.

Tidigare har jag ogillat att hotell vill att man bokar tid till frukosten men här var det en fördel. Många barnfamiljer men tack vare bokning så kändes det aldrig trångt.

Parkering görs enkelt i P-hus hundra meter från hotellet. Säg till i receptionen vid incheckning så ordnar dom parkeringsbiljett.

Det stora minuset är bristen på ventilation. Vi hade fönster mot Avenyn som inte gick att öppna. Solen låg på hela eftermiddagen och det blev olidligt varmt. Individuell temperaturreglering på varje rum är ett måste för att jag ska välja att återvända.

Ett plus till den trevliga herren vid ingången till frukosten!

Rumstips: Frukost serveras på plan två men även på plan ett, där det är betydligt lugnare.
Tack JesperJ453
kristian Sandahl, General Manager på Scandic Rubinen, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2023

Hej Jesper

Stort tack för att du tagit dig tid att ge oss din feedback, den betyder mycket för oss i vårt förbättringsarbete så att vi vet vad vi gör bra och vad vi behöver jobba på för att ge våra gäster en ännu bättre vistelse.. Hoppas att snart se dig som vår gäst igen.

Varma hälsningar,
//Kristian

Omdömet skrevs 26 juli 2023

Vi brukar boka Scandic för vi är alltid nöjda, men nu fick vi ett riktigt bottennapp. Rummet var inte städat, godis mm på golvet. Det luktade unket på rummet pga dålig ventilation. Fuktigt i badrummet. Silverfiskar vid sängen. När vi sa till i reception så svarade de ”ojdå, vi får titta på det”….

Rumstips: Vi brukar boka Scandic för vi är alltid nöjda, men nu fick vi ett riktigt bottennapp. Rummet var inte städat, godis mm på golvet. Det luktad
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Roam12296605562
kristian Sandahl, General Manager på Scandic Rubinen, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2023

Kära gäst
Vi är ledsna att din upplevelse hos oss inte blivit som vi hade önskat dig och vill börja med att beklaga det inträffade.
Vi jobbar ständigt med att se över våra rutiner och därmed vill vi tacka för din feedback som gör att vi kan finslipa vår service ännu mer.

Ännu en gång vill vi be om ursäkt för de olägenheter som uppstått och hoppas att vi får se er hos oss snart igen.

Varma hälsningar

//Kristian