De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Scandic Hotels131 US$
Priceline130 US$
Algotels148 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (2 331)
2 331 resultat
712 av 2 331 omdömen
Omdömet skrevs 22 augusti 2023

Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Opalen Scandic, Guest Services / Front Office på Scandic Opalen, svarade på det här omdömetSvarade 18 oktober 2023

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 21 augusti 2023 från mobil enhet

Övernattning inför T Ledin o symfoniker - uppgradering på rummen, go säng, 10:e vån, sängfösare i baren vid hemgång!
Frukosten var också tillfyllest!
Handikapparkeringen utanför entrén gratis o suvve!
Urtrevlig personal genomgående!

Restyp: Reste med vänner
Tack 151annicaa

Hej Annica och tack för dina fina ord om er vistelse här!
Fint att se att ni även tyckte om vårt hotell, våra medarbetare och vad vi erbjuder och inte bara av Ledin på Scandinavium.
Varmt välkomna tillbaka!

Omdömet skrevs 17 augusti 2023

Omdömet skrevs 12 augusti 2023

• Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Opalen Scandic, Guest Services / Front Office på Scandic Opalen, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2023

Omdömet skrevs 8 augusti 2023

Efter heldag på Liseberg, vilket låg ett stenkast från hotellet, checkade vi in på hotellet.
Trots förfest i baren, pga konsert i stan, såg personalen till att barnen fick en superbra upplevelse.
Kan varmt rekommendera detta hotell när man reser med barn.

Tack carolinecurenstam

Hej Caroline och tack för att du tagit dig tid att skriva så fin recension om er vistelse här på Scandic Opalen.
Härligt att höra att barnen gillade vårt hotell och att ni fick en bra upplevelse allihop.
Välkomna tillbaka! Mvh Jonna