De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Priceline122 US$
Hotels.com110 US$
Lol.travel127 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (2 162)
2 162 resultat
712 av 2 162 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2023 från mobil enhet

Jättebra upplevelse utifrån min familjs behov. Vi behövde ett hotell som var prisvärt, nära tågstationen och som var familjevänligt vilket crown levde upp till. Lite bekvämligheter kanske drogs ner iom priset men inget vi inte klarade oss utan för denna resa

Rumstips: Spårvagnarna, tåg och bussar finns i närheten så använd gärna dessa för att ta er runt
Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack Q1786DNveronica
Scandic Crown Göteborg, Ägare på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2023

Hej kära gäst,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Jag blir så glad av att höra att du haft det bra hos oss.
Jag tackar för de fina orden samt det var även kul att ni uppskattade vårt läge.

Välkommen tillbaka!

Hälsningar,

Guest Relations

Omdömet skrevs 1 augusti 2023 från mobil enhet

Väldigt slitet & inte så fräscha rum. Ingen AC, inget fönster att öppna- kändes instängt. Stopp i avloppet i duschen. Frukosten var god och mycket att välja på! Bra med lekrummet för barn. Lobbyn var rätt fin. Skönt med parkering utanför hotellet men dyrt!

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack sofief2013
Scandic Crown Göteborg, Ägare på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2023

Hej kära gäst,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme och ge oss feedback från din vistelse.
Tack för att du uppskattade vår frukostbuffe.

Det var väldigt tråkig att höra att du inte haft en trevlig upplevelse hos oss.
Jag kommer ta din feedback vidare till ansvariga inom respektive område

Jag hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden så att vi kan ge dig en bättre upplevelse!

Hälsningar,

Omdömet skrevs 27 juli 2023 från mobil enhet

Behov av uppfräschning-
Tapeterna börjar lossna från väggarna- toaletten har fortfarande kvar väggfasta askkoppar (kom in på 2000-talet Scandic)
Sängarna ser skitiga ut
Städningen var dålig- min dotter hittade gamla naglar som låg på hyllan över våningssängen!!!!! ÄCKLIGT
Alla parkeringsplatser var upptagna och det är tillochmed ännu dyrare att parkera utanför hotellet

Bra med familjerum,
bra läge och
bra frukost

Rumstips: Svårt med parkering
Tack Jakob S
Scandic Crown Göteborg, Ägare på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 28 juli 2023

Hej kära gäst,

Väldigt tråkigt att höra att vi inte kunde ge dig det lilla extra. Jag hoppas att du meddelade receptionen på plats så att vi hade möjlighet att göra något eller åtgärda vad som behöver att åtgärda.

Bästa hälsningar,

Omdömet skrevs 22 juli 2023

Det värsta jag har varit med om. Extremt otrevlig personal. Inget bra om man reser med barn. Åker ofta till Göteborg för nöje med familjen, men aldrig tillbaka dit. Det var ovanligt dålig så jag kommer att lämna ett brev med en reklamation.

Rumstips: Inget bra för familjen
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Bela S
Scandic Crown Göteborg, Ägare på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2023

Hej kära gäst,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! Jag blir hemskt ledsen av att läsa om din vistelse. Väldigt tråkigt att höra att vi inte kunde ge dig det lilla extra. Du får gärna kontakta oss och skriva vad du saknade så att vi har möjlighet att ge dig en bättre vistelse nästa gång!

Bästa hälsningar,

Omdömet skrevs 18 juli 2023

Datum för vistelsen: juli 2023
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Scandic Crown Göteborg, Ägare på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 20 juli 2023

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.