Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
151 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Rubinen(Göteborg)
159 US$
127 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
163 US$
145 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Gothia Towers(Göteborg)
167 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Center Hotel(Göteborg)
86 US$
83 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 25 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 25 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 110 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
144 US$
138 US$
Quality Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Quality Hotel Winn(Göteborg)(Mycket prisvärt!)
152 US$
122 US$
Quality Hotels
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
158 US$
ClarionCollection
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Avalon Hotel(Göteborg)
173 US$
159 US$
Avalon Hotel
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 11 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 11 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 178 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Clarion Hotel Post(Göteborg)
156 US$
147 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 319)
Filtrera omdömen
1 319 resultat
Medlemsbetyg
303
550
306
112
48
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
303
550
306
112
48
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
8388 av 1 319 omdömen
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Gick in och hade beställt bord för lite påskfirande!!
Blev anvisade vårt bord.
Därefter tog all service slut. Noll, nada har nog aldrig någonsin fått sämre service.
Servitrisen som visade oss till vårt bord sa, kommer strax med menyerna och tar era order! Sen såg vi aldrig henne mer. Fick själva gå till baren och hämta vår dricka.
Sen väntade vi för beställa mat. Men även där så kom ingen. Gick själva och tog av buffebordet.
När vi senare hämtade mer mat, fick vi SJÄLVA plocka undan våra tallrikar till ett bord bredvid!!!!
Så fortsatte hela kvällen.
Inte en ändå gång kom en servitör fram och frågade om vi ville ha något eller dyligt..när jag frågade en servitris vad desserten är sa hon att er servitör kommer med den.. vilken eller vem är det för vi har ingen sett på hela kvällen påpekade jag.
Strax efter kom desserten. Men när det var dax o betala så visste dom inget vi fick själva förklara allt för dom.
Bä detta måste vara ett aprilskämt eller dolda kameran!!!
Så fruktansvärd dålig service har jag aldrig haft.
Jobbar som resande i mitt yrke reser mycket i norden. Gör många nätter på olika hotell men detta är och var den absoluta sämsta service.
Hit kommer jag aldrig att bo eller äta igen..

Bodde här: mars 2018, reste med vänner
Tack Roger A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicCrown, Restaurangchef på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018

Bästa Roger,
Tack så hjärtligt för ditt mail.
Beklagar verkligen att er vistelse i restaurangen inte levde upp till era förväntningar. Så skall det naturligtvis inte vara.
Jag förstår verkligen att ni inte upplevde service och leverans i toppklass och tar verkligen till mig det du skriver. Det är ytterst mitt ansvar att se till att du som gäst skall få härligt bemötande och att vi levererar efter förväntningar.
Vi arbetar aktivt med att utbilda och utveckla både varandra men även oss själva så jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss denna återkoppling.

Jag hoppas verkligen , att du trots denna upplevelse , kommer oss åter för att ge oss en chans att visa oss från vår rätta och bästa sida.
Hör gärna av dig direkt till mig om ni kommer tillbaka så kan erbjuda något extra som tack för att du tagit dig tid att höra av dig.

Mvh
My Hallin, Restaurangchef, Scandic Crown

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2018

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ScandicCrown, Kundansvarig på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Hotellets allmänna utrymmen är bättre än hotellrummen.
Fräsch restaurang med toppenfrukost och även god kvällsmat. Spaavdelningen stor men lite litet gym. Bra, trevlig och snabb service!
Men...rummen är supertrista även om de känns fräscha och är välstädade.
Tror inte jag kommer välja detta hotell när jag besöker Göteborg nästa gång utan då välja ett mer personligt och mysigare hotell.

  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Arne A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicCrown, Kundansvarig på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018

Hej Arne!
Stor tack för att du tar dig tid och ger oss ditt omdöme och betyg. Trist att vi inte kunde leva upp till dina förväntingar helt och fullt, det beklagar jag verkligen. Våra rum är ju renoverade i lite olika omgångar och ag hoppas att du, trots det du skriver, beslutar dig för att besöka oss igen. Snälla kontakta oss innan då, så vi får chans att ordna något extra bra för dig.
Du är varmt välkommen tillbaka .
Mvh
Terese, Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Vi bokade en mastersuit en natt och även om det överlag var bra så upplevdes sviten som sliten och inte riktigt upp to date, det saknades mosaik i duschen, garderoberna var slitna och gick ej att stänga, konstgräset på terrassen var ihopknölat på sina ställen och överlag kändes det inte värt pengarna, blir med all säkerhet ett vanligt dubbelrum om vi kommer tillbaka, frukosten var fantastisk med ett jättestort utbud

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Marcus N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicCrown, Kundansvarig på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 2 april 2018

Hej Marcus!
Stort tack för att du tar dig tid och ger oss ditt betyg och värdefulla omdöme. Beklagarså att vår svit inte levde upp till dina förväntingar. Det var verkligen riktigt trist att höra. Nästa gång du kommer och bokar ett dubbelrum hos oss så hör av dig innan så ser vi till att ordna något extra bra för dig.
Dock väldigt glad över att höra att du uppskattade vår gedigna frukost. Varmt välkommen tillbaka snart igen för att frossa vidare på den.
Mvh
Terese, Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 mars 2018 från mobil enhet

Väldigt bra service och läget med närheten till både centralen och staden gör det till ett väldigt attraktivt hotell. Rummen är fräscha och välskötta å lämnar inte så mycket övrigt att önska. De finns även ett mindre gym på hotellet.

Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
Tack Björn W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ScandicCrown, Kundansvarig på Scandic Crown, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018

Hej Björn!
Stort tack för ditt fina omdöme.
Varmt välkommen tillbaka snart igen.
Mvh
Terese, Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen