De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
219 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Expedia.com
244 US$
Helt återbetalningsbar innan lör 9 dec.
Bli belönad med One Key
ZenHotels.com
208 US$
Hotels.com244 US$
Priceline244 US$
StayForLong
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömen (2 807)
2 807 resultat
2 099
2 099
510 av 2 807 omdömen
Omdömet skrevs 12 augusti 2023

Otippad miljö. Personalen var proffs. Alldeles underbart! Satt på terrassen och åt lunch. Mysigt och ombonat. Personalen på tårna och var måna om gästerna. Kan verkligen rekommendera detta. Nästa gång sover vi kvar.

Datum för vistelsen: augusti 2023
  • Restyp: Reste med vänner
Tack Annika R
Hotel Pigalle, Gästservice/reception på Hotel Pigalle, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2023

Hej på dig!
Wow vilket fint betyg du ger oss. Ser fram emot att du kommer och sover över. Allt gott tills vi ses:)

Omdömet skrevs 6 augusti 2023 från mobil enhet

Ett otroligt mysigt och fint hotell, så välkomnande och ombonat. Det va verkligen så perfekt. Frukosten va jätte bra hade verkligen allt man kan önska. Rummen så otroligt fina och charmiga med dess fina inredning. Personalen va trevliga. En helt Perfekt vistelse.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack 317ninaa

Hejsan!
Tack tack för ett riktigt wow betyg. Varmt välkommen tillbaka

Omdömet skrevs 2 augusti 2023

Min fru hade bokat en övernattning på hotell Pigalle till mig eftersom jag hade fyllt år.
Hotellet ligger med ett perfekt läge i Göteborg. Trevlig personal i receptionen och mycket trevlig takbar, restaurang samt lounge på fjärde våningen, med mycket serviceinriktad personal.
Tyvärr upplevde vi problem som vi absolut inte räknat med. Tv:n på hotellrummet där fungerade inte tre av kanalerna, när vi skulle äta frukost på morgonen saknades juice samt mjölk till kaffet.
När detta påtalades vid utcheckningen lovades det från hotellet en återkoppling till oss, som vi i skrivande stund inte fått.

Tack thomasrW742FG

Hej Thomas!
Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett betyg och feedback. Så glad att du gillar vår personal och läget. Ser att de är några saker som drar ner betyget och er vistelse, det ber jag om ursäkt för och ska åtgärda dessa problem direkt:) Din återkoppling har tyvärr blivit försenad. Vill du skriva till reception@hotelpigalle.se så ska vi hjälpa dig så snart vi kan.
Bästa hälsningar, Team Pigalle

Omdömet skrevs 21 juli 2023 från mobil enhet

Jätte mysigt, trevligt, fantastisk personal. Underbar frukost och ett bra läge. Det är dock inte så stora rum så inget att rekommendera om man har stora väskor som man vill öppna. Fantastisk frukost och en uteplats under tak på översta våningen.

Tack Rosen66

Hej Rosen!
Tusen tack för detta fina betyg. Nästa gång kör vi ett större rum för er:) Välkomna tillbaka

Omdömet skrevs 5 juli 2023 från mobil enhet

Vi har bara positiva upplevelser och är riktigt nöjda efter vår vistelse. All personal är verkligen supertrevlig och serviceminded, från första varma välkomnandet när vi checkade in, till uppmärksam service vid middag och frukost. Vi åt både middag och frukost på den vackra takterrassen, allt var välsmakande och snyggt serverat. Rummet var svalt, sängen bäddad med tjocka fluffiga täcken och kuddar. Små, genomtänkta detaljer bidrar till en lyxig känsla, och vi njöt verkligen av den vackra och helt magiska atmosfären. Vi lär komma tillbaka! Snart!

Tack MariaHA747

Hej Maria!
Å vad glad jag blir för detta fina betyg. Vilka ord!! Tusen tack och välkomna tillbaka