Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 692)
Filtrera omdömen
2 692 resultat
Medlemsbetyg
2 050
491
101
31
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 050
491
101
31
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
5055 av 2 692 omdömen
Omdömet skrevs 30 januari 2020

En lite pärla till boutique-hotell med bra läge mitt i stan. Inredning som inspirerar och personligt bemötande av personalen. Testa takbaren om sommaren! Eller gatuplans-baren när det regnar utanför fönstret.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack katarinas138
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2020

Servicen var riktigt bra. Rummet var litet men rent och charmigt. Läget var det bästa möjliga i Göteborg. Det vi gillade bäst var den personliga stilen på hotellet. Ingenting som vi saknade eller kan klaga på

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Svanberg P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Kliv in i en förtrollande atmosfär där varje detalj andas kvalitet och är noga utvald ! På bäst läge till det mesta i Göteborg och med närhet till station så hittar du denna lilla pärla . Längtar redan tillbaka

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack uwendel2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2020

Mycket mysigt hotell. Perfekt för en romantisk weekend. Mycket hjälpsam och trevlig personal. Även läget är perfekt med gångavstånd till det mesta man kan vilja besöka i Göteborg. Rekommenderas verkligen.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack MicaelBe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2020

En liten oas mitt i centrala Göteborg, där det känns som man kommer in i annan värld.
Otroligt smakfull inredning, personlig personal och en fullkomlig känsla av lyx och lugn.
Mysfaktorn tar ändå inte över, utan känns genuin, varm och välkomnande. En annorlunda upplevelse som kastar en tillbaka i tiden, och gav lugn, ro och välbehag. Tyst och stilla, trots läget mitt i Brunnsparken. Nära till Centralstationen, spårvagnar och shopping. En pärla mitt i stan.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack elinhsthlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen