Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 233)
Filtrera omdömen
2 234 resultat
Medlemsbetyg
1 680
432
83
24
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 680
432
83
24
15
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
6469 av 2 234 omdömen
Omdömet skrevs 16 augusti 2018

Hotellet är beläget centralt, kanske några hundra meter från Centralstationen.
Rummet vi var på var relativt litet, men extremt mysigt. Vi älskade den romantiska, burleska stilen.

Underbar frukost med färskt pressat juice som serverades av personalen vid bordet. Otroligt trevlig personal!

Vill ni spendera en trevlig natt i centrala Göteborg så är Pigalle helt perfekt för er!

  • Bodde här: november 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack mikwiat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niklas S, Guest Relations Manager på Hotel Pigalle, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2018

Hej!

Oerhört glädjande att ni gillade oss och vår stil!

Jag blir extra glad över att vår personal gjorde skillnad för er!

På återseende inom kort!

Mvh
Niklas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2018

Avstressande atmosfär och elegant miljö, familjär stämning och ett högklassigt kök. Rummet är en upplevelse för sig, frukosten ett särskilt kapitel och takterassen en fantastisk plats att avsluta dagen på. Ett hotell att må bra på.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Claesosterman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niklas S, Guest Relations Manager på Hotel Pigalle, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2018

Kära Claes,

Jag uppskattar att du har tagit tid att skriva om din upplevelse, fantastiskt!

Ser fram emot att stå till tjänst vid framtida besök.

Varmt välkommen tillbaka!

Mvh
Niklas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2018

Rena fräscha rum med en annorlunda inredning. Sköna sängar. Gott om plats i rummen jag bott på (dubbelrum). Supertrevlig personal som fixar allt man kan behöva. Trevlig bar i receptionen, där det alltid händer saker. Om champagnebaren på takterassen är öppen är den väl värd ett besök.

  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 332ulff
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niklas S, Guest Relations Manager på Hotel Pigalle, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2018

Hej Ulf!

Mina ödmjukaste tack för din fina recension.

Ser fram emot nästa besök så att vi kan skämma bort er lite till.

Varmt välkomna tillbaka!

Mvh
Niklas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2018

Så romantiskt ombonat hotell. Bästa kvalité, exklusivt!Bra priser/paket.Jättefin uppläggning och super god mat.Bra matchning av mat och dryck.Trevlig personal.Lagom litet och gemytligt hotell. Bästa läge centralt i Göteborg utan störande stadsljud.

  • Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nilssoni
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niklas S, Guest Relations Manager på Hotel Pigalle, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2018

Kära Isabelle,

Tusen tack för ditt härliga omdöme och härligt att du gillar oss!

Önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Mvh
Niklas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2018 från mobil enhet

Väldigt mysigt hotell med bra centralt läge. Rummen trevligt inredda och lagom stora och atmosfären är härlig. Frukostbuffén var mycket bra, fräsch och mycket att välja på. Trevlig och välkomnande personal.

Bodde här: augusti 2018, reste som ett par
Tack bjorntsgbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Niklas S, Guest Relations Manager på Hotel Pigalle, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2018

Hej!

Tack för en härlig recension!

Kul att du gillar vår härliga personal och att du uppkastade vår helt ekologiska frukost!

Varmt välkommen tillbaka!

Mvh
Niklas

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen