De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
142 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 8 dec.
Official Website
133 US$
Helt återbetalningsbar innan sön 10 dec.
Ingen förskottsbetalning krävs
Expedia.com
128 US$
Helt återbetalningsbar innan lör 9 dec.
Ingen förskottsbetalning krävs
Bli belönad med One Key
Hotels.com128 US$
Priceline142 US$
Agoda.com142 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 11 juni 2023 från mobil enhet

Charmigt hotell med fina rum. Bra frukost och mysigt att man kan sitta i uterummet. Hotellet ligger väldigt centralt med kommunikation, shopping och restauranger nära. Enda nackdelen är att bagagerummet ligger en halv trappa upp utan hiss.

Datum för vistelsen: maj 2023
Restyp: Reste i arbetet
Tack kalleviken
Omdömet skrevs 19 maj 2023 från mobil enhet

Vilket fantastiskt hotell! Blev mottagna av en leende receptionist som lugnt och tydligt berättade allt vi behövde veta för vår vistelse och varje gång vi kom förbi alltid hälsade glatt 😁 Sängen var precis så mjuk som vi ville ha den, det var rent i rum och badrum och frukosten var suuuupergod!

Datum för vistelsen: maj 2023
Tack 452vivit
Omdömet skrevs 6 februari 2023 från mobil enhet

Mitt nya favorithotell. Underbar klassisk miljö. Allt var bra, mer än bra. Lobby, trapphus, matsal, rum. Välskött och smakfullt. Så trevlig lobbybar, öppen till efter midnatt. Mycket bra frukost och SvD att läsa! Det var ett riktigt plus. Fullkomligt nöjda lämnar vi, men kommer med glädje att återvända.

Datum för vistelsen: februari 2023
Tack monicasR2032SU
Omdömet skrevs 16 november 2022

Ett härligt hotell med mysig atmosfär, fin inredning och trevlig personal. Kändes lite som att färdas bakåt i tiden på ett positivt sätt. Vi fick ett stort fint rum med extra stor säng, badkar och en vinylspelare med tillhörande skivor. Lyxig känsla!

Datum för vistelsen: november 2022
Tack 132katarinaj
Omdömet skrevs 18 september 2022 från mobil enhet

Ett fantastiskt hotell precis vid centralen. Trevlig personal, superfint rum med vy över Drottningtorget. Frukosten har allt man kan önska. Vi sov en natt i samband med Håkan-konserterna. Väninnan hade önskat öronproppar på rummet. Det visade sig att det finns i receptionen. Själv sover jag alltid med öronproppar så trafiken var inget problem. Återkommer garanterat!

Rumstips: Ta tåget om du bokar detta hotell
Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste med vänner