Vi bokade i våras som ett sällskap på fyra vuxna (två par) två rum. Två stycken Superior Queen rum. Notera att vi betalade nästan 10'000kr för en natt, två rum.... Samt att vi bokade två parkeringsplatser en till vardera par. Vi betalade i samma veva som bokningen. På boknings bekräftelsen vi fick för rummen stod det incheckning 15, vilket är normalt. När vi var på väg till Göteborg ringde min sambo och skulle höra om vi kunde få tillgång till vår parkering något tidigare och likaså med rummet. Över telefon får han tillbaka att en elbilsplats kan vi inte få innan kl 15 oavsett och rummet kan dom inte garantera att det är städat och klart innan kl 16. Den han pratade med i telefon sa att vår boknings bekräftelse inte stämmer och att det är 16 och inte 15 som det stod i mailet..
Vi anlände till Göteborg och inväntade vårt sällskap och rum. Fick dock en trevlig tjej i receptionen som hjälpte oss så vi fick tillgång till våra rum tidigare än tänkt och likaså parkeringen. Dock är deras parkeringshus väldigt litet - kan vara bra att veta för den som ska boka det. (10 platser)
Vid incheck fick vi lägga en deposition på 300kr för kylen. Det har jag aldrig tidigare upplevt att man behöver göra, men okej... Väl inne i våra hotellrum fick vi ett fint rum. Utsikt mot vattnet, badkar, soffa, det var bra. Däremot, vårat sällskap som betalt exakt samma peng som oss, fick ett rum två våningar upp - med utsikt mot andra hållet rakt in i en vägg. Utan badkar, bara dusch och heller inte en soffa, utan bara en liten fåtölj.
För övrigt skulle jag säga att det var ganska slitet hotell. Lobbyn är fin - men det är inte riktigt samma känsla i korridorerna, samt på rummen. Då är slitet och använt mer den tanken man får.
I vilket fall vi var iväg på kvällen och kom hem sent. När vi kommer och och ska lägga oss i sängen och jag ska sätta min telefon på laddning, ser jag ett tuggat tuggummi som ligger precis vid sängen, på golvet. Inte speciellt trevligt faktiskt.
Frukosten däremot var väldigt bra!
Vid utcheck var allt klart för vår del så vi lämnade korten och berättade om tuggummit. Vi fick en ursäkt att det låg där och dom frågade om vi hade tagit upp det. Sedan gick vi åt sidan och väntade på vårt sällskap och såg att de tog upp kortet och fick betala. När dom kom fram till oss efter betalning och utcheck sa dom att de fick betala rummet, vilket gjorde mig väldigt förvånad eftersom vi betalade detta vid bokningen. Vi gick tillbaka och kollade kvitto för betalningen tidigt i våras, samt kontoutdrag - mycket riktigt fick han betala dubbelt för deras rum nu.. Så det var bara att gå fram igen och börja förklara och visa det knasiga som hänt.
Detta var en del av det som hände, men inte allt - det blir allt för långt.
Sammanfattningsvis : kommer vi bo här igen? Nej jag tror faktiskt inte det. Det var för dyrt för vad du fick.