Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (269)
Filtrera omdömen
269 resultat
Medlemsbetyg
114
120
28
5
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
114
120
28
5
2
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4449 av 269 omdömen
Omdömet skrevs 18 december 2017

Fint dubbelrum, rent och snyggt och trevlig personal. Toaletter och duschar i korridoren och kanske lite litet frukostrum, men mkt prisvärt för att vara ett B&B! Endast ett kvarter från Avenyn och gångavstånd till Liseberg.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annikad982
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 december 2017

Det var bra sängar och man fick mycket sömn. Det var tyst tidigt och B&B:n låg bra placerat i centrum. Frukosten var ok. Kunde funnits gröt eller liknande. När vi kom fram satt några drogpåverkade i trappuppgången och det luktade mycket rök men det var nog en engångsförteelse.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack mattiasa878
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2017

Rent, fräscht, trevlig personal - och ganska mycket ekologiskt på frukostbordet, vilket var ett STORT plus. Det enda som behöver åtgärdas är golvbrunnen i duschen (plan 4, närmast receptionen), där det svämmade över medan man duschade. Hittade ingen att meddela, då jag gick tidigt, så skriver det här i stället.

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anso538
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 december 2017

Utmärkt läge, trevlig och hjälosam personal. Det var också väldigt tyst, rent och snyggt. Frukosten var enkel men fullt tillräcklig och det framgår vid bokningen. Vi blev väldigt positivt överraskade.
Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 445anncharlottem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2017

rena och fina rum, jätte trevlig personal, nära Aveny, inget kunde bli bättre. kommer aldrig välja något annat hotell, när jag är i Göteborg. ser fram mot nästa resa till Göteborg, då jag hoppas att det finns rum för oss att hyra.

Rumstips: dubbel rummen är stora och ljusa, men kanon sköna breda sängar,
Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack LenaG1702
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LeMatSweden, Receptionschef på Le Mat B&B Goteborg City, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2017

Hej
tack för ert fina omdöme. Hoppas vi syns nästa gång ni är i vårt Göteborg. :)
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen