Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (240)
Filtrera omdömen
240 resultat
Medlemsbetyg
102
104
27
5
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
102
104
27
5
2
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2833 av 240 omdömen
Omdömet skrevs 18 december 2017

Fint dubbelrum, rent och snyggt och trevlig personal. Toaletter och duschar i korridoren och kanske lite litet frukostrum, men mkt prisvärt för att vara ett B&B! Endast ett kvarter från Avenyn och gångavstånd till Liseberg.

Bodde här: december 2017, reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annikad982
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 december 2017

Det var bra sängar och man fick mycket sömn. Det var tyst tidigt och B&B:n låg bra placerat i centrum. Frukosten var ok. Kunde funnits gröt eller liknande. När vi kom fram satt några drogpåverkade i trappuppgången och det luktade mycket rök men det var nog en engångsförteelse.

Bodde här: december 2017, reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack mattiasa878
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2017

Rent, fräscht, trevlig personal - och ganska mycket ekologiskt på frukostbordet, vilket var ett STORT plus. Det enda som behöver åtgärdas är golvbrunnen i duschen (plan 4, närmast receptionen), där det svämmade över medan man duschade. Hittade ingen att meddela, då jag gick tidigt, så skriver det här i stället.

Bodde här: december 2017, reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anso538
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 december 2017

Utmärkt läge, trevlig och hjälosam personal. Det var också väldigt tyst, rent och snyggt. Frukosten var enkel men fullt tillräcklig och det framgår vid bokningen. Vi blev väldigt positivt överraskade.
Rekommenderas varmt!

Bodde här: december 2017, reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 445anncharlottem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2017

rena och fina rum, jätte trevlig personal, nära Aveny, inget kunde bli bättre. kommer aldrig välja något annat hotell, när jag är i Göteborg. ser fram mot nästa resa till Göteborg, då jag hoppas att det finns rum för oss att hyra.

Tips för att välja rum: dubbel rummen är stora och ljusa, men kanon sköna breda sängar,
Bodde här: november 2017, reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack LenaG1702
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LeMatSweden, Receptionschef på Le Mat B&B Goteborg City, svarade på det här omdömetSvarade 30 november 2017

Hej
tack för ert fina omdöme. Hoppas vi syns nästa gång ni är i vårt Göteborg. :)
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen