Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“underbar liten restaurang”

Bee kök & bar Göteborg
Rankad som nr 73 av 1 438 Restauranger i Göteborg
Kök: Svenskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 29 juli 2020

super trevlig restaurang med fantastisk personal och man får ta med hunden som får egen vattenskål god mat bra service väl värt att besöka

Datum för besöket: juli 2020
Tack 907christina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (563)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 563 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

God lunch, härlig personal och fint ställe.
God räkmacka och bra plats att hänga på. Väl värt ett lunchbesök

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack violakathrine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Åt en enormt god dagens lunch, servicen var kanon och omgivningen lika så! Ett riktigt bra ställe! Lunchen var Wallenbergare, vi testade även en starter och drinkar och allt var kalas!

Datum för besöket: juli 2020
Tack andrease798
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 april 2020 från mobil enhet

En restaurang som är lätt att välja med sitt centrala och mysiga läge.

God mat och dryck, men väsentligt mer att önska när det gäller servicen. Att behöva vänta gång på gång och behöva anstränga sig för att få uppmärksamhet, drar helt klart ner betyget.

Datum för besöket: mars 2020
Tack StefanJ227
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2020

Inga problem att boka allt funkade perfekt. Mycket bra service, och maten kan jag varmt rekommendera mycket prisvärt.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jacklindahl2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bee kök & bar Göteborg tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Bee kök & bar Göteborg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt