Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gothia Towers
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Upper House(Göteborg)
Visa hotell
Utmärkt 5/5
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotell Onyxen(Göteborg)
Visa hotell
Bra 3,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Lorensberg(Göteborg)
Visa hotell
Mycket bra 4/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Hotel Opalen(Göteborg)
Visa hotell
Bra 3,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Visa hotell
Mycket bra 4/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
Mycket bra 4/5
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Scandic Rubinen(Göteborg)
Visa hotell
Bra 3,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Quality Hotel Panorama(Göteborg)
Visa hotell
Bra 3,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Bellora(Göteborg)
Visa hotell
Mycket bra 4/5
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Allen(Göteborg)
Visa hotell
Bra 3,5/5
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (5 425)
Filtrera omdömen
5 425 resultat
Medlemsbetyg
2 514
1 740
763
270
138
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 514
1 740
763
270
138
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
3742 av 5 425 omdömen
Omdömet skrevs mars 5 2018

Gillar man stora hotell med mycket människor är det här man ska bo. Jättebra frukost och trevlig personal. Närhet till bra restauranger och till Avenyn. Du kan gå inomhus från parkeringshus till hotell.

Bodde här: Mars 2018
Tack Annika1999
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 5 2018

Förutom att det inte alls fungerade med parkeringen på Focus som vi beställde i förväg är det ett bra familjehotell med bra paket till Universeum mm. Restaurangen West Coast är barnvänlig med bra meny till både barn och vuxna. Och frukosten är fantastisk. Finns något för alla. Städningen skulle kunna vara lite bättre men i överlag helt ok.

  • Bodde här: Mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack pantrrrr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 4 2018

Trevligt och fint hotell. Kul för barnen med utsikt mot Liseberg. Tråkigt för mig att det var ett pristillägg på 100 kr per dygn för lisebergsutsikt. Tråkigt för mig att behöva bädda extrasängenmpå kvällen när man bokat familjehem och dessutom saknades lakan. Restaurang historia har lite svårt att klara servicen när restaurangen blir halvfull. Fantastisk frukost i imagine.

  • Bodde här: Mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Henrik L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 1 2018

Mycket stort, fint, fräsch rum. Smarta förvaringsutrymmen. Rymligt och fint badrum. Mycket god frukost. Äggröra, bacon, köttbullar, pannkakor. Saknar påläggskorv, fanns bara tunna skivor (typ prickigkorv). Bra läge för att arbeta på mässan. Se till att bo i Tower 1 eller möjligen Tower 2.

  • Bodde här: Februari 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Henkeplutt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 27 2018

Bra hotell med hög standard! Nöjd med rummet och frukosten. Fin utsikt över Liseberg och sköna sängar! Dock lät något från handfatet på morgonen.. Kan kännas lite bökigt med in- och utcheckning med bilen och parkeringen men personalen är hjälpsam.

  • Bodde här: Februari 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack olsonanna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen