Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (740)
Filtrera omdömen
740 resultat
Medlemsbetyg
257
271
143
46
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
257
271
143
46
23
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1621 av 740 omdömen
Omdömet skrevs 8 augusti 2018

Bokade ett famijerum som var väldigt fräscht, stort utrymme. Temperaturen i rummet var sval och skön. Enda minuset rummet får är avsaknad av garderob och möjligen avsaknad av litet kylskåp. Bra frukost med stort utbud för både vuxna och barn. Mycket trevlig personal som är serviceinriktade och hjälpsamma! Snabb in och utcheckning. Gratis parkering vilket var ett plus, nära till centrala Göteborg med bil.

  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Abbe_223
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2018

Bokade ett rum en vecka i förväg. När vi kom till hotellet kl 15 då inchecknings tiden börjar, så fanns inga rum färdiga. vi fick vänta i 30 min och rummet var fortfarande inte tillgängligt och personaler vet inte när vi kommer att få checka in. Väldigt dåligt planering och service.

  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack chada450
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2018

Trevlig personal och fina rum. Perfekt med pool som barnen använde. Frukosten är bra och tilltalar både vuxna och barn. Bra med gratis parkering. Från hotellet kan man ta sig in till Göteborg med buss och spårvagn.

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack masklu604645
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018

Vi bodde på hotellet i 5 dagar. Underbar frukost buffé och supersköna sängar. Barnen älskade poolen och lekrummet. Nära till centrala GBG. Personalen var så trevlig och hjälpsam. Det fanns gott om information om vad man kunde hitta på i GBG. Vi kommer bo här flera gånger!

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack makerm973728
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2018

Fick inte de rums typerna vi bokat. Receptionisten inte alls serviceminded. Smutsiga rum.
Frukosten helt ok, mycket att välja på men ostrukturerad och rörig.
Poolen var den bästa enligt barnen som avslutade resan med ett dopp!

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack blindb485764
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen