Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (747)
Filtrera omdömen
747 resultat
Medlemsbetyg
257
272
148
47
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
257
272
148
47
23
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2732 av 747 omdömen
Omdömet skrevs 26 juli 2018

Jag tycker att hotellet var fint, lokalerna t.ex. reception, lekrum, offentliga toaletter m.m var fräscha. Standarden på rummet var helt OK men badrummet hade kunnat vara nyare. Fick checka in två timmar senare än uttalad tid vilket inte var helt OK, fick inte ens en ursäkt för att det skulle dröja. Vi fick inte heller anpassad frukostpåse så vårt barn blev utan då hon har mjölkallergi.

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Liinn3a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2018

Allt var bra på hotellet, personalen var trevlig, frukosten god, restaurangen var det både god mat och det till ett rimligt pris. Hotellet hade en spa avdelning med bastu, pool och jacuzzi som man fick använda gratis. Allt var kanon vid vår vistelse. Rummet var stort, rent med bra säng.

  • Bodde här: juli 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 534markusj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2018

Bra prisvärt hotell kan starkt rekommenderas stor pool och trevlig personal kommer bo där igen nästa år! Nära till bussar och taxi från stan var inte alltför dyrt...stor fin frukostbuffe med brett utbud

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack dannesandler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2018

Jätte bra frukost, trevlig personal.
Vi hade otur att få ett orenoverat rum på våning 3 som luktade fukt/mögel (323).
Vi kom mitt i natten med trötta barn så annars hade jag aldrig accepterat detta, tycker dock att det är dåligt att hyra ut detta rum med tanke på hälsoproblem.

Tips för att välja rum: Välj ej rum 323!
  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack jek790
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2018

Trevligt hotell som är mycket barnvänligt men ändå väldigt lugnt. Lätt att ta sig dit med bil och en stor gratis parkering alldeles utanför. Mysig relax avdelning, restaurang med bra mat och en bra frukostbuffe. Alla personalkategorier var verkligen service minded och jättetrevliga och vi kände oss välkomna från ankomst till vi checkade ut.

  • Bodde här: juli 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack helena572018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ina A, Hotelldirektör på Quality Hotel Winn, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2018

Tusen tusen tack för fin feedback :) Välkomna tillbaka! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen