Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 19:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Åk med!!

Jätte rolig tur, passar alla åldrar! Guiden och chauffören var underbara med härlig humor! Detta ... läs mer

Omdömet skrevs för 5 dagar sedan
Pellans
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Perfekt ,rolligt och spännandet rundtur .Oscar, du och kapten är proffs på jobbet :) Tack så mycket!

Perfekt ,rolligt och spännandet rundtur .Oscar, du och kapten är proffs på jobbet :) Tack så mycket!

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan
659azitas
Läs alla 159 omdömen
  
Omdömen (159)
Filtrera omdömen
159 resultat
Medlemsbetyg
142
14
2
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
142
14
2
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1520 av 159 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Amfibie-bussen startar utanför Stora Teatern i Göteborg och resan tar 1 timme. Turen går runt centrala Göteborg och kör via en ramp ner i Göteborgs hamn. Där får man se båda sidor av Göta Älv - Hisingen och Göteborg. Vi hade fint väder och guiden, som talade både engelska och svenska, drog flera roliga berättelser och vitsar (Göteborgshumor), vilket resulterade i många skratt.

Stort tack till kapten Oskar och guiden Jasper för denna underbara tur - så roligt!

Turen rekommenderas för icke funktionshindrade då det är en brant trappa upp till bussen. Bussen är öppen (utan rutor) men det finns plast att dra ner för fönstren ifall regn dyker upp. Flytvästar finns ovanför passagerarna i bussens innertak. En kyligare dag rekommenderas varmare kläder.

Förbokning sker på deras hemsida. Det går troligtvis att boka på plats när det inte är semestertid. Då bussen avgår/stannar vid Stora teatern så finns tillfälle till fika och toalett i närheten.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
1  Tack IlseG35
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Oskar S, Ägare på Ocean Bus, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2021

Klockrent!

Ha en finfin avslutning av sommaren

Buss Ohoj!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021

Tyckte att Mimmi och Anders var roliga värdar på resan, kommer nog att åka igen med andra vänner/familj.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack Zousk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Oskar S, Ägare på Ocean Bus, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2021

Hej!!!
Ett stort tack för dina fina kommentarer. Fantastiskt att få vakna till och läsa. Såklart är du välkommen igen. Stolta blir vi på OBG.

Ha en fin sommar!!

//
Oskar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Väldigt trevlig tur både på land och vatten! Guiden Mimmi bjöd på sig själv och var kunnig, och skepparen Anders körde bra. Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack evalottatson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Oskar S, Ägare på Ocean Bus, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2021

God morgon Eva!!

Du anar inte hur mkt det värmer att få läsa dina kommentarer.
Tack för att du tog dig tid och både åka och skriva.
Välkommen tebax!

MVH
Oskar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet

Festlig och oväntad guidning för oss som är lite less på Paddan och vill se stan från ett annat håll. Be dem vid påstigningen om att de drar upp ljudet rejält under guidningen dock, annars hörs inget.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack Anneth S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Oskar S, Ägare på Ocean Bus, svarade på det här omdömetSvarade 12 augusti 2021

Tack Anneth för dina kommentarer

Jag tar det till mig och ska kolla över ljudet. Det är JÄTTEviktigt att ni säger till direkt så att upplevelsen blir maximal.
Välkommen igen, så ska vi se till att du hör allt nästa gång.

MVH
Oskar

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2021

Busigt roligt för både barn och vuxna. Kul guide!
Så galet att åka med buss ner i vattnet att man hissnande, trots att man var väl förberedd.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack CarolaK22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Oskar S, Ägare på Ocean Bus, svarade på det här omdömetSvarade 11 augusti 2021

Hahahaha
Underbart, Carola!!
Fantastiskt att få höra era rop när vi åker ner i vattnet och era skratt under färden.
Välkommen igen och tack för dina kommentarer.

Kramar från OBG

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen