Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Såååå bra!! ”
Omdöme om Floating Saigon

Floating Saigon
Rankad som nr 286 av 1 437 Restauranger i Göteborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Bland det bästa jag ätit ute!! Seriöst. Ät här!! Bra service. Fantastisk mat och bra priser. Var luftigt mellan borden och fin uteservering.

Datum för besöket: juli 2020
Tack alexandrawC473PE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (31)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

812 av 31 omdömen

Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Skulle bara stanna till för en ” drick paus” i solen☀️vilket sedan resulterade i ett väldigt långt besök.
Fantastisk god mat och suverän service.
Denna resturang rekommenderar jag verkligen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 193jennie_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

AUTENTISKT & FANTASTISKT!
Åt här den 19/7-20, vi var fyra i sällskapet och alla var lika nöjda. Otroligt trevlig service och de månade verkligen om att allt var bra. Helt klart prisvärt med så mycket mat man fick. Maten var extremt god och hade välbalanserade smaker! Hit vill vi gå fler gånger!

Datum för besöket: juli 2020
Tack Odessa96
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2020 från mobil enhet

Trevlig personal bra service. Jätte jätte gott och fräscht. Rekommendera starkt! Läget är toppen :))

Datum för besöket: juni 2020
Tack DeniseOdhner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Vårt sällskap på 4 personer och en liten person i barnvagn, fick bästa möjligs service! Hjälp med barnvagn och god mat gjorde vår upplevelse till något ut över det vanliga. Mat till både köttiskar och veganer, snyggt upplagt och god smak! Hit kommer jag gärna tillbaka!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 439marianneb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Floating Saigon tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Floating Saigon? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt