Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Underbart god fika!”
Omdöme om Mr Cake

Mr Cake
Rankad som nr 15 av 50 Smått och gott i Göteborg
Område: Nordstaden
Restauranginformation
Område: Nordstaden
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Det var kö in, kö att beställa, men det var det värt. Så goda bakverk! Massor av delikatesser,fanns även smörgåsar, sallader, pannkakor mm.

Datum för besöket: februari 2020
2  Tack Christina861
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (92)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1721 av 92 omdömen

Omdömet skrevs 14 februari 2020 från mobil enhet

Mycket folk, personalen känns varken service minded eller seriösa.
Var stamkund här tidigare med kollegorna, vi har slutat gå hit efter senaste incidenten.
Finns mycket trevligare caféer runt om.

Dock +++++ till Michelle som jobbar där, världens trevligaste barista.

Datum för besöket: december 2019
Tack Nathan R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020 från mobil enhet

Magiskt goda bakverk men lokalen kändes inte så mysig. Väldigt lång kö och svårt att ta sig fram. Helt klart värt ett besök för allt gott

Datum för besöket: februari 2020
Tack Ina-65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2020

Gick dit en lördag på förmiddagen, det var ingen kö så vi kunde välja i lugn och ro. Vi delade på en tårtbit med salted caramel och en typ bakelse med bara choklad .....såååå gott. Vi tog vanligt bryggkaffe som smakade bra, det ingick även påtår. Det var extra roligt att ägaren Roy jobbade där den dagen. Nästa gång jag besöker Göteborg så kommer jag säkert att fika på Mr Cake igen

Datum för besöket: januari 2020
Tack Makris62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Gillar du fika och bakelser som är annorlunda med det lilla extra? Då är detta ställe för dig! Den enda nackdelen är nog att man inte kan prova allt på ett besök

Datum för besöket: februari 2020
Tack viveka_grimstal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mr Cake tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Mr Cake? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt