Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Annorlunda fika med goda bakverk”
Omdöme om Mr Cake

Mr Cake
Rankad som nr 15 av 50 Smått och gott i Göteborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Gillar du fika och bakelser som är annorlunda med det lilla extra? Då är detta ställe för dig! Den enda nackdelen är nog att man inte kan prova allt på ett besök

Datum för besöket: februari 2020
Tack viveka_grimstal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (86)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1620 av 86 omdömen

Omdömet skrevs 27 januari 2020

Tråkigt att det var så höga priser. Banankakan var god men kostade 60kr och den va liten. Semlan var torr, resten väldigt sött. Fin lokal vid stenpiren och helt okej bemötande.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Patricia_jansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Stor variation av olika välsmakande bakverk, bullar, croissanter, bakelser och tårtbitar för att nämna några. Allt ser helt fantastiskt ut och smakar himmelskt! Om jag ska nämna något litet som jag reagerat på så är det att priserna är ganska höga. Förutom det tycker jag stället är perfekt!

Det är ofta kö in men något som verkligen är toppen med detta caféet är organisationen, det är välorganiserat. Aldrig behöver man stå med sin fikabricka i handen och undra vart man ska få plats, det löser personalen åt dig. Personalen är alltid trevlig, vänlig och hjälpsam. Bästa caféet i Göteborg.

Datum för besöket: januari 2020
Tack jennija
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Efter att ha besökt Mr Cake i Stockholm ett par tillfällen ville vi kolla om fiket i Göteborg höll samma höga klass.
Och vi blev inte besvikna, kanongod semla, deras nya semlevariant baserad på en donuts var god men inte lika god som den vanliga semlan, men smaken är ju olika. Tycker även att systemet med bordsplacering fungerar bra.

Datum för besöket: januari 2020
Tack NickeJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2020

Var där för att fika med familjen, 5 vuxna utan barn. Fick ett bord som inte alla brickor fick plats på hänvisade av en personal. Fick byta bord så vi fick plats med hjälp av en annan personal. Blev ombedda att flytta igen av den första personalen... Fikan var helt ok, 5 olika varianter och samtliga föll oss i smaken. Kaffet var ok men inte mer.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack mattiasem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mr Cake tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Mr Cake? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt