Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiska Tapas”
Omdöme om Mañana

Mañana
Rankad som nr 522 av 1 437 Restauranger i Göteborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020

Vid vårt besök var borden inne utglesade så besöket kändes säkert trots pågående Covid19. Varje tapas är som en liten måltid i sig. De är mycket goda och stället kan verkligen rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack LarsY_Gbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (17)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 17 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Dålig service som tog väldigt lång tid vid varje beställning (dryck, mat & notan) och inte tillmötesgående personal (inte ett leende och långt ifrån service minded tänk)...

Datum för besöket: juli 2020
Tack Traveler269132
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Mysig miljö och riktigt god mat ! Snabb och bra service.
Parkering fanns precis utanför
.. ... .....

Datum för besöket: juli 2020
Tack Forslund15
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 maj 2020 från mobil enhet

Vissa rätter var riktigt goda, som champinjoner, padrones och vitlöksbröd. Sonen gillade hamburgaren.

Jag var dock besviken på räkorna och ännu mer på pilgrimsmusslorna. Smakade ganska unket och tråkigt med samma majonnäs till båda rätterna.

Servicen var ganska oengagerad och man fick jaga dem för att beställa mer dryck.

Datum för besöket: maj 2020
Tack Gillarmatochhotell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2020 från mobil enhet

Mananas uteservering är ett bra ställe att hänga på med solsken och lugn city miljö.
Väldigt bra bemötande och service.

Datum för besöket: april 2020
Tack LaufenLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mañana tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Mañana? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt