Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt ”
Omdöme om Mañana

Mañana
Rankad som nr 522 av 1 437 Restauranger i Göteborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Mysig miljö och riktigt god mat ! Snabb och bra service.
Parkering fanns precis utanför
.. ... .....

Datum för besöket: juli 2020
Tack Forslund15
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (17)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

610 av 17 omdömen

Omdömet skrevs 25 maj 2020 från mobil enhet

Vissa rätter var riktigt goda, som champinjoner, padrones och vitlöksbröd. Sonen gillade hamburgaren.

Jag var dock besviken på räkorna och ännu mer på pilgrimsmusslorna. Smakade ganska unket och tråkigt med samma majonnäs till båda rätterna.

Servicen var ganska oengagerad och man fick jaga dem för att beställa mer dryck.

Datum för besöket: maj 2020
Tack Gillarmatochhotell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 april 2020 från mobil enhet

Mananas uteservering är ett bra ställe att hänga på med solsken och lugn city miljö.
Väldigt bra bemötande och service.

Datum för besöket: april 2020
Tack LaufenLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2020 från mobil enhet

Jätte god mat och trevlig atmosfär.
Personalen glada och trevlig med kanon service.
Bra pris nivå.
Irish coffen var bland den bästa jag fått serverad

Datum för besöket: mars 2020
Tack MikaelA235
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 februari 2020 från mobil enhet

Trevlig miljö, schyssta priser och bra meny. Tyvärr missade servitören två av de beställda rätterna, vilket var synd. I övrigt mycket nöjd! Ett besök hit rekommenderas.

Datum för besöket: februari 2020
Tack bradda101
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mañana tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Mañana? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt