Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väl värt att testa! ”
Omdöme om Kometen

Kometen
Rankad som nr 89 av 1 448 Restauranger i Göteborg
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Lokal mat
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Maten var mycket god, personalen glad trevlig och serviceinriktad, trivsam restaurang. Kan varmt rekommenderas.

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack T5744YGsarahs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (570)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 571 omdömen

Omdömet skrevs 29 januari 2020 från mobil enhet

En underbar Wienerschnitzel med alla dessa goda tillbehör.Ansjovis kapris ärtor man behöver inte mer en härlig lunch.
Sill talrik som förrätt

Datum för besöket: juni 2019
36  Tack 170micaelaht
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2020 från mobil enhet

Härlig stämning och vänligt bemötande. Winersnitzeln så som man vill ha den när den är som bäst. Allt fint serverat och så jättetrevligt och gott. Glass med maräng och god chokladsås och kaffe. Längtar redan till nästa besök.

Datum för besöket: januari 2020
Tack anma774
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 december 2019

Tyvärr har min tidigare favoritkrog fullständigt tappat det vad det gäller service.
Maten fortfarande okej, men bedrövligt dålig service och kunnande från serveringen.
Fick be om vatten efter lång tid och då serverades det i det urdruckna vinglaset, beställde alkoholfritt vin och fick ngt ljummet bubblande som inte heller smakade ngt vidare, tillbehören till schnitzeln såg ut att åkt ut och in ett ”antal” gånger.
När sedan notan skulle betalas så kom det två notor från två olika servitörer...och inte gick det att betala på kortterminalen heller...
Det kommer att dröja innan vi besöker Kometen igen, om någonsin

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 678magnust
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2019 från mobil enhet

Vi var ett sällskap som åt lunch. Bra service, allt från sallad till kaffe och kaka serverades till bordet. God lunch mat i detta fallet panerad fisk med remouladsås. Rekommenderas som lunchställe om man befinner sig kring avenyn

Datum för besöket: december 2019
Tack CochSs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kometen tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Kometen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt