Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inte så illa...”
Omdöme om Space 62

Space 62
Rankad som nr 353 av 1 448 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 17 US$ - 51 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Det var bättre förr... Det vill säga, när det var Swedish Taste. Inte ens menyn är inspirerande.
Men fortsatt Ändå bland de bättre restaurangerna i Göteborg.

Datum för besöket: februari 2020
Tack danleu02
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (35)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 35 omdömen

Omdömet skrevs 19 januari 2020 från mobil enhet

Mycket god och fräsch mat i en mysig lokal och mycket trevligt bemötande av personalen. Vi beställde in sex smårätter som vi delade på två. Vi fick hjälp med att välja ett vin vilket uppskattas. Löjromstacosen är ett måste!

Datum för besöket: januari 2020
Tack Annablomman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 november 2019 från mobil enhet

Vi tog en rimligt snabb middag innan kvällens operaevenemang. Trevlig personal och god mat. Vi valde några smårätter att dela på samt ett par goa glas vin. Detta ställe rekommenderas för en bättre middag.

Datum för besöket: november 2019
Tack crameback
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2019 från mobil enhet

Grymt god mat! Vi tog deras avsmakningsmeny som var mycket bra sammansatt, bra presenterad och mycket bra serverad
Inte billigt, men mycket prisvärt

Datum för besöket: november 2019
Tack Eklundarn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2019

Bra råvaror, god mat. MEN, problemet är att dom uppenbarligen inte kan berätta vad det kostar innan notan kommer. Vid bokningen fick vi ett cirka pris på meny på 395kr (inte särskilt cirka). När jag kom hem hade man debiterat 495 kr, det är inte direkt cirka 395.
Eftersom jag inte noterade detta när notan betalades så var svaret, efter att jag försökt få en förklaring, att jag 'Ni fick en tydlig nota på plats och ni betalade där efter, på plats.' Vi var 10+ personer så det blev ju en del i slutändan...
Bojkott på Space62.

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jonas S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Space 62 tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Space 62? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt