Fantastiskt trevlig tur med välutrustade cyklar och spännande innehåll. Rekommenderar skarpt detta event
Ett härligt sätt att upptäcka staden och samtidigt få bra historia och information, helt klart värt det och ser fram emot en tur nästa år också!
Mycket givande och roligt guidad tur genom Göteborg. Att få se en stad på två hjul är något alla borde få testa. Stort plus till guiden Nisse som gav turen guldkant med sin kunskap och humor. Vi kan varmt rekommendera att göra denna guidade tur.
Var ute på denna tur med min fru. Riktigt rolig sightseeing! Skön guide som gjorde upplevelsen till något extra.
Tack för dom fina orden, det var ett nöje att har att ha er! Hälsa frugan!
Kan varmt rekommendera detta för alla som vill se och lära sig mer om Göteborg på ett roligt och avslappnat sätt.
Mycket prisvärd guidning av Nils Åberg runt hjärtat av Göteborg.intressanta historier om staden. Klockrent !!!!!!
Ett roligt plus är såklart Nils fantastiska cykel som drar allas blickar till sig.