Öppet i dag: 00:00 - 23:59
0 omdömen

Kontrollera tillgänglighetVisa fullständig produktinformation

Sätt du kan uppleva Guidade Cyketurer I Göteborg på
Omdömet skrevs 21 december 2019

Ett härligt sätt att upptäcka staden och samtidigt få bra historia och information, helt klart värt det och ser fram emot en tur nästa år också!

Tack Stoxholm
Omdömet skrevs 21 december 2019 från mobil enhet

Mycket givande och roligt guidad tur genom Göteborg. Att få se en stad på två hjul är något alla borde få testa. Stort plus till guiden Nisse som gav turen guldkant med sin kunskap och humor. Vi kan varmt rekommendera att göra denna guidade tur.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack resenearen
Omdömet skrevs 20 december 2019 från mobil enhet

Var ute på denna tur med min fru. Riktigt rolig sightseeing! Skön guide som gjorde upplevelsen till något extra.

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack Viktor E
NilsAberg, Owner på Guidade Cyketurer I Göteborg, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2019

Tack för dom fina orden, det var ett nöje att har att ha er! Hälsa frugan!

Omdömet skrevs 2 oktober 2019

Kan varmt rekommendera detta för alla som vill se och lära sig mer om Göteborg på ett roligt och avslappnat sätt.

Tack Gustav P
Omdömet skrevs 14 september 2019

Mycket prisvärd guidning av Nils Åberg runt hjärtat av Göteborg.intressanta historier om staden. Klockrent !!!!!!
Ett roligt plus är såklart Nils fantastiska cykel som drar allas blickar till sig.

Tack Daniel J