Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt och väldigt gott”
Omdöme om Bistro Merlot

Bistro Merlot
Rankad som nr 39 av 1 491 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 39 US$
Kök: Franskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Bokningar
Omdömet skrevs 24 januari 2018 från mobil enhet

Blev erbjudna en risotto med kyckling som var helt gudomligt god! Bästa risotton på väldigt väldigt länge och kycklingen var alldeles perfekt. Hit kommer vi fler gånger!

Datum för besöket: januari 2018
Tack Malin R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (318)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 318 omdömen

Omdömet skrevs 6 december 2017

God o smakrik mat men snålt tilltaget,även potatis och sallad.
Inget tilltugg till vinet( ex oliver)
Men att det kostade 60kr för att smaka av husets vin för att vi sedan beställde en annan flaska kändes väldigt snålt. För två små klunkar. Dåligt.
Så tyvärr sista besöket här

Datum för besöket: december 2017
1  Tack Viva R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2017 från mobil enhet

Åt chark/osttallrik, oxfile på spett.
Väldigt gott och även vinet.
Creme brulee till desert blev pricken över i!
Mysig lokal och personal

Datum för besöket: november 2017
1  Tack Ulrika S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2017 från mobil enhet

Bra service, mycket trevlig personal, lagom stora potioner med väldigt smakfull och god mat.
Priset väldigt överkomligt, och lätt att hitta hit.

Datum för besöket: november 2017
Tack Christoffer C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 november 2017 från mobil enhet

Jättehärligt ställe med mysig fransk atmosfär och meny! Ankleverterrinen och chokladfondanten var to die for!

Datum för besöket: november 2017
Tack Paula_Crille
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bistro Merlot tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Bistro Merlot? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt