Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, mysig lokal, underbar personal!”
Omdöme om Pasha Grill

Pasha Grill
Boka bord
2
ons 5/8
20:00
Rankad som nr 4 av 1 446 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 26 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Fantastiskt god mat i en mysig lokal med underbar personal!
Portionerna är lagom stora och priset är bra.
Hit kommer vi igen!

Datum för besöket: februari 2020
6  Tack viveka_grimstal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (271)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3842 av 272 omdömen

Omdömet skrevs 31 januari 2020

Tog familjen till Göteborg och hade kollat in detta stället inför middagen. Glad att jag valde det för hela familjen var verkligen supernöjda!! God mat och utmärkt service. Kunde inte bli bättre! Passade de små barnen samt oss äldre. 5 av 5!

Datum för besöket: januari 2020
6  Tack Nellie A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020 från mobil enhet

Bra service och atmosfär, musiken på lagom ljudnivå i bakgrunden. Maten HELT FANTASTISK, de olika köttbitarna tillagade till perfektion och smakade kolgrillat! underbar kryddning och dofter. Väldigt mycket mat för två personer för pasha mix för två men kunde omöjligt sluta äta. En riktig smakupplevelse från medelhavet!

Datum för besöket: januari 2020
6  Tack LinaTobGha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2020 från mobil enhet

Fantastisk stället med underbart smakar alla rätter . Är stammis och kan säga så här att mat kvalitet är väldigt hög och riktig varm välkomnande .
Löser alla special kostar med en gång och varje gång !
Stark rekommenderar detta stället .
Gökhan Toprak

Datum för besöket: januari 2020
5  Tack elino1901
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2019 från mobil enhet

Trevligt bemötande och god vällagad mat.
Kan jag varmt rekommendera. Åt en mycket god efterrätter som var deras specialare.

Datum för besöket: december 2019
5  Tack L9615NQpeterl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pasha Grill tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Pasha Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt