Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett måste att besöka i Göteborg!”
Omdöme om Daawat

Daawat
Boka bord
2
mån 25/10
20:00
Rankad som nr 2 av 1 454 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 23 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 23 augusti 2021 från mobil enhet

Helt fantastiskt mat! Genuint trevlig personal som tog sig tid att berätta om maten, restaurangen och dess historia!!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Cruiser60003250867
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (479)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2226 av 479 omdömen

Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

En väldigt mysig indisk restaurang med helt fantastiskt mat och trevlig personal. Vi åt några olika rätter med jätteräkor, deras vindaloo med kyckling samt lite andra smårätter och tillbehör. Allt var fantastiskt gott och man gick därifrån mätt och belåten :)

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Oliviasssss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

Vilken bra restaurang ! Så vällagad och god indisk mat och vänligt bemötande !
Vi kommer gärna tillbaka. Rekommenderas verkligen.

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack AnnkristineS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Fantastiskt ställe! Ett råd, om ni besöker Göteborg, börja INTE här! Allt ni gör härefter jämförs och är inte lika bra . Jag var här med min far som var på besök. Varje restaurang bedömdes utifrån Daawat skala. ”Om vi säger att Daawat är 10 poäng, då är restaurang X 6/7/8”. Ingen fick 9 poäng. Men Daawat fick 10 poäng för såväl mat som service! Tack för oss

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack GHB_Gothenburg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

En utav det bästa indisk restauranger i Göteborg. Vänliga personal väldig hjälpsam. Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Z2658MKcynthias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Daawat tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Daawat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt