Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God middag”
Omdöme om Daawat

Daawat
Boka bord
2
tors 21/10
20:00
Rankad som nr 2 av 1 453 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 23 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 12 augusti 2021

Jättegod och välsmakande mat, fina smaker. Vi tog för många förrätter, bättre att satsa på huvudrätt. Inte mysigaste miljön, men trevlig personal och mat som väger upp.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack TinaRh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (479)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2933 av 479 omdömen

Omdömet skrevs 8 augusti 2021 från mobil enhet

Utmärkt Indisk mat med jättetrevlig personal. Detta var fjärde besöket och vi har alltid varit helnöjda med både maten och servicen.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack 458henrikl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Under vår vistelse i Göteborg bestämde vi oss får att gå ut och äta indiskt vilket vi inte ångrar. Här möts man av trevlig personal som ger en bra service under hela besöket. Maten vi beställde smakade fantastiskt gott och vi lämnade väldigt mätta och belåtna.

Rekommenderas.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack D8973UFdanielk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Vi läste om Daawat på Trip Advisor och blev intresserade och recensionerna stämde till 100%.
Vi åt dagens rätt och allt smakade fantastiskt gott.
Personalen var mycket trevlig och anvisade ett bord snabbt trotts att vi inte bokat bord.
Ettbesök på Daawat är ett måste om man tycker om indisk mat.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Magnus N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Jag har ätit på Indiska restauranger på flera ställen i världen men denna lilla pärla i Göteborg är solklart godast hittills.
Mycket fin service från bokning till besök. Vänligt, uppmärksamt och med en tydlig stolthet över sin fina restaurang. Har ni tid så fråga om historien bakom denna välskötta pärla. Smaklig måltid. Vi kommer absolut tillbaka

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 150matildam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Daawat tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Daawat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt