Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En gastronomisk upplevelse”
Omdöme om Daawat

Daawat
Boka bord
2
sön 6/12
20:00
Rankad som nr 1 av 1 438 Restauranger i Göteborg
Certificate of Excellence
Prisklass: 11 US$ - 24 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Supergod mat, utmärkt service, kanonläge vid hållplats Masthugget och en fin blandning av indisk och västerländsk miljö.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack peterlA3250DM
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (314)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3539 av 314 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2020

Jag och min fru var här för att äta middag under vår vistelse i Göteborg och det är den bästa Indiska maten vi har ätit så är ni i Göteborg är detta ett måste! Personalen var extremt trevliga och fick en att känna sig väldigt välkommen, vi rekommenderar som sagt var att man besöker denna pärla!

Datum för besöket: juli 2020
Tack 609hansj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Denna restaurang lever verkligen upp till sitt goda rykte! Den bästa indiska mat vår familj har ätit. Vi blev bara besvikna på en enda sak - att vi inte orkade äta ÄNNU mer. ;)
Dessutom mysig lokal och trevlig och välkomnande personal. Hit kommer vi igen!

Datum för besöket: juli 2020
Tack jennypennyhejsanhopp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk god mat, bästa indiska restaurangen vi besökt. Bra service, trevlig personal och god mat.

Datum för besöket: juli 2020
Tack POlsson74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Trevlig miljö och mycket trevlig personal. Stort utbud av indiska rätter med mycket god smak och bra kryddning. Kan varmt rekommenderas.

Datum för besöket: juli 2020
Tack callek2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Daawat tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Daawat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt