Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Klassisk husmanskost”

Garda Restaurang & Cafe
Rankad som nr 674 av 1 448 Restauranger i Göteborg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Klassisk husmanskost. Väl värt pengarna för en gedigen lunch! Ink stor salladsbuffe. Trevligt och vänligt bemötande!

Datum för besöket: februari 2020
Tack michelleqqq
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (6)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 6 omdömen

Omdömet skrevs 5 november 2018 från mobil enhet

En enkel lokal men ren och snygg där det serveras husmanskost. Prova de hemlagade köttbullarnamed mos om de är Dagens rätt. Mycket gott.

Datum för besöket: november 2018
Tack anngN544CT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2016 från mobil enhet

I Gårda är denna restaurang toppen att besöka på lunch, lätt att parkera bra pris.
Man har ett brett lunch utbud och även en buffé varje dag.
Det ingår en fräsch sallads buffé.
Kaffe och kaka samt måltidsdryck ingår även det!

Datum för besöket: november 2016
Tack ulfHolmberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2015 från mobil enhet

Mycket god lunch.. Valde köttbullar samt potatismos.. Kändes att det var bra råvaror. Smaken var mycket bra. Minus sidan var det höga priset på 93 SEK för en lunch..

Övrigt bra i kategorin husmanskost.

Datum för besöket: oktober 2015
Tack UddevallaAnders
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2015 från mobil enhet

Detta är min favoritrestaurang när det gäller riktigt god husmanskost. Ett ställe att gå till för att äta lunch. Raggmunken är så god. Och det finns alltid smaskig lasange.

Datum för besöket: september 2015
Tack thomaspQ7200ET
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Garda Restaurang & Cafe tittade också på

Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 
Göteborg, Västra Götalands län
Göteborg, Västra Götalands län
 

Besökt Garda Restaurang & Cafe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt