Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brax träningsplats för tålamodet”
Omdöme om Mc Donald's

Mc Donald's
Rankad som nr 95 av 104 Restauranger i Varberg
Restauranginformation
Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Fantastisk möjlighet för den som vill tillbringa lååååååååååång tid i drive in-kön. Du kommer att hinna läsa alla dagstidningar, kolla dina sociala medier och prata med farmor i mobilen, mellan beställning och uthämtning av varor.
Räkna också med att du får möta personalens kreativitet vad det gäller din beställning. Din order behandlas mer som ett förslag till personalen på vad du vill äta. Det du får i påsen är vad de tycker att du ska äta. (Lite som hemma hos mamma!)
Personalen är dock väldigt trevlig och framför allt väldigt avslappnad. Inte ens en komet skulle kunna rubba lugnet hos dem.
Rekommenderar ett besök hos dem en dag när du har gott om tid!

Datum för besöket: maj 2017
Tack Helena E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (15)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

711 av 15 omdömen

Omdömet skrevs 4 maj 2017 från mobil enhet

Snabbt lätt och samma kvalitet. Du vet alltid vad Du betalar för. Trevlig personal. Flera nyttiga alternativ nu för tiden.

Datum för besöket: april 2017
Tack HelenA618
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 september 2016 från mobil enhet

Stod massa gammal mar och brickor överallt, skitigt och dags för renovering.
Gick dock väldigt snabbt att få maten

Datum för besöket: september 2016
Tack V5598DFricharda
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2016 från mobil enhet

Långsam service och inget fika fanns. Varken donuts, muffins eller bullar. Riktigt dåligt. Personalen var dock trevlig och det vi till slut hittade att fik på var ok.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack Carroniklas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2015 från mobil enhet

Lika gott över hela världen. Snabb servering. Stort urval. Lätt att ta sig dit. Inget krångel. Stor omsättning på maten.

Datum för besöket: oktober 2015
Tack elbole
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mc Donald's tittade också på

Varberg, Varbergs kommun
Varberg, Varbergs kommun
 
Varberg, Varbergs kommun
Varberg, Varbergs kommun
 

Besökt Mc Donald's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt