Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Världsarvet Grimeton Radiostation
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Rekommenderas

Mycket intressant. Välordnat. Guiden beskrev bakgrund användning dagens grimeton. Parkering café ... läs mer

Omdömet skrevs 27 augusti 2018
KennethS543
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Måste för historiker

Har kört förbi på motorvägen i många år och fick äntligen tid att besöka vilket jag inte ångrar ... läs mer

Omdömet skrevs 25 augusti 2018
PatrikQ
,
Vellinge, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 95 omdömen
  
Omdömen (95)
Filtrera omdömen
95 resultat
Medlemsbetyg
49
34
10
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
49
34
10
1
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 95 omdömen
Omdömet skrevs 25 mars 2018

Här är en fantastisk möjlighet att få kunskap om vår mediala historia och hur. Man genomförde radiosändningar. En plats för den allmänt nyfikne men även för ett teknikfrik.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Varbergchiphanson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2018 från mobil enhet

Intressant. Bra guidning! Bra tillfälle att ta en fika efter guidningen. Finns också en liten showartist handla lite souvenirer i.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
1  Tack Marianne P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2017 från mobil enhet

Har kört förbi denna plats i många år och varje gång tänkt tanken att nästa gång då skall jag besöka radiostationen.
Så blev det äntligen av och det var för mig endast ett utflyktsmål på grund av att jag läst om vad detta har varit.
Ett antal radiomaster på rad, lite information/historia, inte mer.

Datum för upplevelsen: maj 2017
2  Tack Hultgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2017 från mobil enhet

Intressant utflyktsmål för den teknikintresserade. Dock borde guiden vara lite djupare i teknikkunskaper om anlägget.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Komp8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2017 från mobil enhet

Ett bra ställe att besöka, om man är intresserad utav svensk historia . Många gammla intressanta saker att titta på. Duktig guide dessutom. Även trevlig caffe. Rekommenderas.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack Daniel J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen