Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
118 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
113 US$
Se erbjudande
eDreams
Expedia.com113 US$
Hotels.com113 US$
Priceline118 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (145)
Filtrera omdömen
145 resultat
Medlemsbetyg
56
56
23
5
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
56
56
23
5
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 145 omdömen
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Super trevlig camping. Bra med att dela upp pooltiderna, men många barn dagtid/eftermiddag. Kan behövas en tid för oss som vill motionssimma. Bra utbud av restauranger och nöje. Snabb och smidig utcheckning.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 440malinc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2021

Problemet med stora campingar är att de inte kan vara flexibla eller smidiigt anpassa sig efter önskemål eller situation. Alla som jobbar är anställda utan mandat att förhandla. Trots att det bara var 10 personervid poolen så var det bara en timme per sällskap och dag som gällde. Ähum.
Jag kunde inte lämna in en större kylklamp för infrysning då "det inte är deras policy". Ähum.
Eftersom jag nästan undantagslöst fått bättre service på mindre campingar ifrågasätter jag starkt vad deras fem stjänor egentligen innebär i service mindedness.
Nä, detta är inte för mig.

Datum för vistelsen: juni 2021
    • Renlighet
    • Service
Tack gnister
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2021

En strandpromenad byggs just nu så området bredvid stranden är en byggarbetsplats. Öresundståget passerade mycket nära del av campingen. Störande. Annars var allt rent och snyggt. Funkade mycket bra att boka tid för att bada i poolen och det var lagom med badande. Tåget in till Varberg var en bra utflyckts grej med barnen.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack 996sannaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2021

Allt va dåligt
Duscharna va ju de enda positiva eftersom de va gratis o duscha men första dagen blev de kallt efter nån minut. Dåliga leriga campingplatser. Stranden där ser ut som byggarbetsplats....

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack oscark818
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2020 från mobil enhet

Komplett camping utanför Varberg.
Cirka 5 km in.till city.
Lugnt o fridfullt så här års.
Fina promenad/cykelstråk
Camping,stugor,bassäng,fina servicehus,restaurang,havsbad, affär, tomter för alla behov, året runt öppet.
Rekommenderas.

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack billycbxsix
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen