per p

Väl värt ett besök!

Omdöme om Hotell Gästis
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 18 sep. 2024från mobil enhet
Mycket trevligt, pittoreskt hotell. Charmigt rum som inte kändes som ett hotellrum. Mycket god frukost. Trevlig personal och mycket att se på i hela hotellet. Mycket god middag på kvällen, Biff Rydberg, hotellets boksamling inbjuder till samtal, kan verkligen rekommendera hotellet.
Datum för vistelsen: september 2024
Tips för att välja rum: Gammalt hotell med en del trappor!
Resetyp: Reste med familjen
  • Vio.com
3.0 km från Hotell Gästis
Visa fler hotell i Varberg
Omdömet skrevs 10 juni 2024 från mobil enhet

Ett verkligt mysigt och personligt hotell.
Detta hotell sticker verkligen ut.Bemötandet i receptionen var bra med snabb incheckning. Det var lätt att parkera och tillika gratis...
Rummet var jättebra och synnerligen personligt inrett med motiv kopplat till Lenin och kommunismen. Intressant upplevelse. Jag hann tyvärr inte använda Leninbadet...men nästa gång....Frukosten var jättebra i härlig miljö.

Datum för vistelsen: maj 2024
Restyp: Reste ensam
Tack Lasse62
Omdömet skrevs 19 maj 2024

JAG BARA ÄLSKADE DET sängarna personalen bubbel poolen frukosten ja allt härligt om ni ska ha ett bra hotell så välj Gästis i varberg ni kommer inte att bli besvikna jag LOVAR åk dit snälla åk bara Snälla åk om ni vill koppla av gå i parken affärer

Datum för vistelsen: maj 2024
  • Restyp: Reste med vänner
Tack Jenny P
Omdömet skrevs 18 april 2024

Kan rekommendera söndagspaketet! Där ingår en tvårätters middag på Gästis Matsalar, riktigt bra mat och kanonbra service!

Det är ju ett himla mysigt hotell men krävs lite uppfräschning i hotellrummen, de håller inte lika hög standard som de gemensamma utrymmena.

Vi spa:ade efter att vi checkat ut, det var magiskt vi var ensamma där!

Vi bodde i rum 308 och där hade sängen gjort sitt (något jag meddelade i receptionen) och kuddarna var platta.

Observera att hotellet ligger väldigt nära järnvägen, glöm inte öronpropparna!

Rumstips: Glöm inte öronpropparna!
Datum för vistelsen: april 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack EmReJo
Omdömet skrevs 30 mars 2024

Leninbadet är underbart. Hotellet är jättemysigt (personligt). Detta har varit mitt favorithotell, men tyvärr inte längre.

Vårt rum låg precis vid gatan. Sov dåligt pga av högljutt på natten pga fulla människor och bilar på tomgång som tutade.

Frukosten var bra förr, men tyvärr inte längre. Snålt (få skivor skinka, gurka etc), ultraprocessade köpe-köttbullar, hårda croissanter, geggig vattenmelon. Det enda som var gott var kaffet och bubbelvattnet.

Rumstips: Bo inte här. Bada på Leninbadet, men bo någon annanstans
Datum för vistelsen: mars 2024
Tack Alexandra S
Omdömet skrevs 18 mars 2024

Inredningen på hela hotellet är som en upplevelse bara i sig och även rummen har kul inredning. Leninbadet är fantastiskt rogivande och skönt. God hotellfrukost. Bra service. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse! Intressant historia kring grundaren också.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste med familjen