Anna Svensson

Det var bättre förr

Omdöme om Hotell Gästis
2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 30 mars 2024
Leninbadet är underbart. Hotellet är jättemysigt (personligt). Detta har varit mitt favorithotell, men tyvärr inte längre.

Vårt rum låg precis vid gatan. Sov dåligt pga av högljutt på natten pga fulla människor och bilar på tomgång som tutade.

Frukosten var bra förr, men tyvärr inte längre. Snålt (få skivor skinka, gurka etc), ultraprocessade köpe-köttbullar, hårda croissanter, geggig vattenmelon. Det enda som var gott var kaffet och bubbelvattnet.
Datum för vistelsen: mars 2024
Tips för att välja rum: Bo inte här. Bada på Leninbadet, men bo någon annanstans
Resetyp: Reste som ett par
6.3 km från Hotell Gästis
3.0 km från Hotell Gästis
Visa fler hotell i Varberg
Omdömet skrevs 18 mars 2024

Inredningen på hela hotellet är som en upplevelse bara i sig och även rummen har kul inredning. Leninbadet är fantastiskt rogivande och skönt. God hotellfrukost. Bra service. Vi är väldigt nöjda med vår vistelse! Intressant historia kring grundaren också.

Datum för vistelsen: mars 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack She_hulk88
Omdömet skrevs 28 januari 2024 från mobil enhet

Vill man bo nära
järnvägsstationen och nära centrum ska man välja detta mysiga hotell. Redan när man kommer in genom dörren känner man av den hemtrevliga atmosfären som finns här. Gammal stil med mycket möbler och böcker, böcker, böcker 😃. Rummen inte jättestora men det fungerar jättebra ändå med dessa gamla möbler och massor av tavlor. Frukosten kanon. En hel del att välja på. Personalen fyller på hela tiden. Personalen ja, mycket trevliga med ett leende hela tiden. Man känner sig verkligen välkommen hit.

Rumstips: Hotellet har ingen parkering men det finns ett parkeringshus en bit därifrån.
1  Tack Julianne B
Omdömet skrevs 6 januari 2024 från mobil enhet

Gott bemötande, service och en trevlig miljö i centrala Varberg. Hotellet har rum i flera byggnader och vi bodde i Villa Gästis tvärs över gatan från receptionen. Rummet var bra, golvvärme I badrummet. Bra frukost i huvudbyggnaden, god svampomelett, äggröra, bacon, goda bröd mm.

Tack GPH38
Omdömet skrevs 5 januari 2024 från mobil enhet

Superfint och familjärt hotell! Vi var två par som besökte hotellet i januari. Vi köpte ett paket innehållande Afternoon Tea, spa och trerätters middag. Allt till största belåtenhet. Trevlig personal. Rummen var finare i verkligheten än på hemsidans bilder. Massor av böcker både på rummen och i övriga utrymmen.

Restyp: Reste med vänner
Tack Linda K
Omdömet skrevs 2 januari 2024 från mobil enhet

Ett väldigt mysigt och charmigt hotell med en välkomnande och inbjudande atmosfär. Möblerna i de gemensamma utrymmen var gamla och vackra och ger ett charmigt intryck! Leninbadet var mysigt och annorlunda. Hotellets personal var mycket trevliga och väldigt serviceminded! För vår del va det enda negativa med upplevelsen var de hårda och osköna sängarna.

Datum för vistelsen: december 2023
Tack annsophienowak