Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
141 US$
Se erbjudande
eDreams
Expedia.com149 US$
Hotels.com149 US$
Priceline149 US$
Travelocity149 US$
CheapTickets149 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (726)
Filtrera omdömen
726 resultat
Medlemsbetyg
336
240
117
26
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
336
240
117
26
7
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 726 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Bilderna är halvfejk. Rummet ej klart klockan 15.30. Inga ursäkter framfördes. Frukost får man inte äta när man vill, tid gör när man vaknar och är hungrig måste bestämmas dagen innan. Nä, slafsigt skött alltihopa. Parkeringshus finns dock 50 meter bort. 80 spänn.

Rumstips: Undvik
Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Fearless63508128103
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2021 från mobil enhet

Rummet var ostädat när vi kom och det var b.la vindruvor under sängen.

Hotellet städar inte rummen pgr Corona (detta var inget som meddelas när man checkades in) utan vi såg en lapp i hissen.

Även märker man att restaurangen är under bemannad och frukostgästerna behöver äta frukost med gamla gästers tallrikar..

Skulle inte bo här igen eller rekommendera hotellet.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 724astrida
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Mindre bra frukost då det märks av att detta är en kedja. Vill du ha ett bra rum ska du gå upp några i standarden. Lite hierarki över sovrummen, har du ett billigare får du endast tvål i duschen + handdukar, betalar du lite mer får du hela utbudet av shampoo, balsam, tvål, handdukar + badrock. Nära till citypunkten då du kan lämna bilen på parkeringsplatsen utanför hotellet och promenera.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 440malinc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

Ett trevligt hotell bara 5 minuters väg från centrum Varbergs Fästning Bad m.m
Fina rum med allt man behöver, bra frukost och vi hade bokat med kvällsmat som var jättebra och god. Toppen ställe för ett par dagars semester.

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Göran H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

• Fräscha rum • Bra läge i stan • Den inkluderande maten var ingen gourmet-upplevelse. Bara ett alternativ som låg upplagda i uppvärmda kantiner med lock • Trevlig receptionspersonal • De gratis P-platserna räckte inte till när hotellet var fullt. Antagligen för att dessa platser var allmänna gratisplatser.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Getaway57878557304
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen