Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Varbergs bästa restaurang levererar igen :)”
Omdöme om John's Place

John's Place
Rankad som nr 1 av 104 Restauranger i Varberg
Certificate of Excellence
Kök: Steakhouse
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: Välkommen till John's Place! Till det låga, väderbitna trähuset mitt på Apelvikens strand.
Omdömet skrevs 16 juli 2017 från mobil enhet

Vi var två familjer, totalt 8 pers - fyra vuxna och fyra barn! Hade inte bokat bord så satte upp oss på väntelistan. Under tiden drack vi Prosecco, öl, alkoholfria drinkar och Aperol Spritz i utebaren där gästbartenders tog emot oss på bästa sätt :) Fick bord sent - men maten var värd att vänta på! Alla mycket nöjda!! Själv åt jag löjrom följt av lamminnerfilé - två riktiga klassiker på Johns (se bilder) Tack :) Vi kommer igen, och igen.....

Datum för besöket: juli 2017
Tack RestaurangStormgatan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (344)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

130134 av 344 omdömen

Omdömet skrevs 12 juli 2017 från mobil enhet

Trevlig strandkrog med härligt hjälpsam personal. 14 personer som fick sin mat samtidigt. Beställ bord i god tid.

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack Qrister
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2017 från mobil enhet

John's place levererar på topp. Välkomnande atmosfär, gemytlig inredning & havets vågor runt knuten. Maten är verkligen så god och välsmakande, oxfilé dom smälter i munnen & bra koncept i att välja tillbehör där den matiga salladen kompletterade kötträtterna magnifikt. Även om alla gäster anländer i princip samtidigt är servicen lugn o trygg och maten kommer in i lagom tempo - så förrätt hinner landa innan huvudrätt skall intas. Härlig miljö och trevlig stämning - kan varmt rekommenderas. Boka bord.

Datum för besöket: juli 2017
Tack KajsaLi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2017 från mobil enhet

Trevligt rent och snyggt, otroligt bra service från både kök och servitriser. Vi hade en del önskemål pga av allergi vilket var inga problem utan med ett leende så fixade dom det.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Jempen83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2017 från mobil enhet

Åt löjrom och västkuströra med ett grymt trevlig gott, vitt vin, avslutade med glas och jordgubbar med lite mynta, vi hade en trevlig eftermiddag i viken

Datum för besöket: juli 2017
Tack Anders C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på John's Place tittade också på

Varberg, Varbergs kommun
Varberg, Varbergs kommun
 
Varberg, Varbergs kommun
Varberg, Varbergs kommun
 

Besökt John's Place? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt