Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
128 US$
Se erbjudande
Expedia.com
129 US$
Se erbjudande
Agoda.com
108 US$
Se erbjudande
Hotels.com129 US$
Priceline128 US$
ZenHotels.com134 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (186)
Filtrera omdömen
186 resultat
Medlemsbetyg
41
70
50
14
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
41
70
50
14
11
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 186 omdömen
Omdömet skrevs 6 september 2022

Hotellet var bra förutom frukosten som var under all kritik
Ni borde ha personal som kollar runt bland maten vad som är slut gäster fick påpeka till personal hela tiden att brödet var slut eller något annat

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack fremtidenlennart
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 september 2022

Frukost va inte bra inte mycket att välja på saknades grejer hela tiden .
Mer personal
Hiss stannade på första våningen, det var en kvinna och 8 åring som satt fast
Personalen brydde sig inte
Det var ingen som gick och pratade med dom och frågade hur dom mådde
Allt renoverat utom hissen

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack basic78
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 28 augusti 2022 från mobil enhet

Fräscha nyrenoverade rum, väldigt små men mysigt. Okej bemötande vid incheckning. Rätt trist frukost, mycket var slut, torrt bröd. Personal som uppenbart såg att tex smoothien var slut liksom ägg - men inte tog fram nytt. Vattnig ingefärsshot och apelsinjuice som nog var från koncentrat.
Tycker priset för rummet var högt för vad vi fick.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack silketindreback
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 juli 2022

En natt på detta mysiga hotell med mycket trevlig hjälpsam personal. Frukostbuffé to die for. Sköna täcken och kuddar. Mysig miljö i matsalen. Varmt på rummet men vi fick 2 fläktar som hjälpte upp det hela.

Datum för vistelsen: juli 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack Partingla
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 juli 2022

Nonchalant svar då jag frågade om äggröra var glutenfri, svaret från 55+ kvinna i personalen som hånlog...
Vi stoppar inte bröd i den så ja, den är glutenfri...
Om hennes ambition var att vara rolig så framstod hon bara som korkad.

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack pia71ph
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen