“Mysig lunchresturang”

Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 23 januari 2023

När vi var där serverades det svensk husmanskost. Lunchen var otroligt god och prisvärd. det ingår både sallad, kaffe/te och en kaka. För samma pris i centrala Göteborg skulle du få en lunch med hälftens så bra kvalitet som lunchen hos Rum 35.
Helt klart värt ett besök när man är i Kungsbacka!

Datum för besöket: januari 2023
    • Mat
Tack LinneaS243
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 18 december 2022

Sämsta julbordet i stan otroligt dåligt varmbord även dessert och godisbordet kaffet ingick inte ens.

Datum för besöket: december 2022
1  Tack AngeliqueN31
Fredrik W, Ägare på Restaurang Storgatan 1, svarade på det här omdömetSvarade 22 december 2022

Oj, det var verkligen inga smickrande ord om vårt julbord.
Vad var det som gjorde det så uselt enligt dig rent konkret?

Vårt varmbord innehöll Janssons, köttbullar, prinskorv, grillade kamben, rödkål, grönkål o sillpotatis.

På dessertbordet fanns chokladtårta, mangotårta, äggakaka, äggost, björnbärsmylta, ris a la Malta o saftsås.

Godisbordet innehöll twist, skumtomtar, ischoklad, knäck, dadlar, fikon, gelekonfekt, aladin/paradis-ask.

Vad hade vi kunnat lägga till för att lyfta oss från en etta till åtminstone en tvåa enligt dig?

Vi hoppas att både du och ditt sällskap återhämtar er från denna tydligen bedrövliga julbordsupplevelse och återfinner julglädjen med ett annat julbord 👍😊

God Jul och Gott nytt från oss ❤️

Omdömet skrevs 18 februari 2022 från mobil enhet

God mat i trevlig miljö med bra service. Fisk alt kött (buffe), fräscht salladsbord och soppa. Jag återkommer!

Datum för besöket: februari 2022
Tack 487mikaelb
Omdömet skrevs 10 november 2021

Väldigt god och prisvärd lunch. Trevlig inredning och mycket god service. Rikligt salladsbord samt soppa. Finns en kött- och en fiskrätt att välja på.

Datum för besöket: november 2021
Tack 856carinf
Omdömet skrevs 2 oktober 2021 från mobil enhet

Trevligt ombonat med vita dukar och bord för 4 personer.
Vi intog lunch för fyra personer.

Mycket Smakfullt. Flera varianter av picklade grönsaker. Sallad fräsch i olika enheter, med valmöjligheter.
Vi kunde välja mellan fisk och kött Wallenbergren smakade genuint hemlagad.smakrik med fin textur.
Hemma gjort potatis mos.
Mammas brunsås. Fräshca lingon. Inlagd gurka. Brynt smör.
Laxen var smakrik saftig och mjäll. Lameller föll fint åt sidan. Fräscha potatis,varmsallad.
Romsås. Även här kunde du lägga till lätt brynt smör. Som var en fröjd för ögat och gommen. Efterrätt smulpaj med hallon och härlig vaniljsås.
Kvick tillmötesgående, mycket trevlig personal.
Småstadskänsla när den är dom bäst

Datum för besöket: oktober 2021
1  Tack elisabethwX2980DR

Resenärer som tittade på Restaurang Storgatan 1 tittade också på

Kungsbacka, Hallands län

Besökt Restaurang Storgatan 1? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt