Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så besviken! Såg fram emot”
Omdöme om A Little Party

A Little Party
Boka bord
2
tors 29/10
20:00
Rankad som nr 22 av 170 Restauranger i Halmstad
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Så besviken! Såg fram emot vår bokning och en mysig inledning på firandet av vår 5 åriga bröllopsdag. Väljer att lämna innan vi ens satt oss ner. Inga Corona-avstånd och en så hög ljudvolym att personen i baren fick luta sig mot oss för att höra. Lever inte upp sin beskrivning.

Datum för besöket: september 2020
Tack BoardingPass400839
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (75)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 75 omdömen

Omdömet skrevs 20 augusti 2020

Fantastiskt ställe med stort urval av champagne, jättegod mat och kanonservice. Är Magnus på plats får man också lära sig mycket!!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack evaheleno
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 augusti 2020 från mobil enhet

En helkväll med goda vänner på denna champagnebar är något vi kommer att minnas i många år framåt! Vi provade många udda fantastiska. Magnus guidade oss bland bubblorna. Jag rekommenderar dig att besöka denna champagnebar. Jag kommer tillbaka

Datum för besöket: augusti 2020
1  Tack 119ralfw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020 från mobil enhet

Fantastiskt bemötande, jättegod champagne på glas, mysig miljö och kanongod mat. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack 229rogere
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2020 från mobil enhet

Alldeles vid Nissan ligger detta ställe i en hörnlokal. Själva lokalen är lite mörk och passar bäst för mysiga höst- och vinterkvällar med vinprovning. Men både mat och dryck är riktigt bra här. Många intressanta champagne att prova och flera mindre rätter. Inte så billigt, men ett fantastiskt besök tyckte vi. Kunnig och trevlig personal.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack fitzbenedict
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på A Little Party tittade också på

Halmstad, Hallands län
Halmstad, Hallands län
 
Halmstad, Hallands län
Halmstad, Hallands län
 

Besökt A Little Party? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt