Jenny A
Stockholm, Sverige

Överpris

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 28 okt. 2024
Priset borde vara lägre. Städningen i badrummet var bedrövlig, dålig ventilation och frukosten var kall och vi fick be personalen fylla på hela tiden. Vi bokade hotellet bara för att det var det billigaste hotellet i Halmstad där man fick ha hund med sig men med facit i hand så var det inte speciellt billigt med tanke på kvaliten.
Datum för vistelsen: oktober 2024
Resetyp: Reste med familjen
Good Morning Halmstad, OwnerGood Morning Halmstad, svarade på det här omdömet
Svarade för 4 veckor sedan
Tack för att ni tagit er tid till att skriva om eran vistelse hos oss. Vi blir ledsna att höra att frukosten och städningen inte mötte dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att ge bästa upplevelsen till ett trevligt pris men beklagar för över att detta inte var fallet för er vistelse.
Vi hoppas verkligen på att kunna få en andra chans och visa vad vi verkligen går för.
Varmt välkommen åter!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Trip.com
  • Lol.travel
10.8 km från Good Morning Halmstad
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 2 september 2024

Serviceinriktad personal som verkligen gör det där lilla extra som betyder så mycket. Bra rum med sköna sängar. Enda minuset är dåliga kuddar. Välstädat och fräscht.

Tack s0lifera
Good Morning Halmstad, Owner på Good Morning Halmstad, svarade på det här omdömetSvarade 26 september 2024

Tack så mycket för eran fina recension! Beklagar över att kuddarna inte höll den kvalité ni önskar och vi tar detta som förbättringsförslag. De är väldigt trevligt att höra om hur vistelsen ändå var så lyckad, jag kommer at föra vidare era ord till mina kollegor. Vi på hotellet hoppas verkligen på att få välkomna er tillbaka!

Omdömet skrevs 31 augusti 2024

Vi tyckte om hotellet.Det var inte så lyhört. Inget trafikbuller trots närheten till motorvägen.
Gratis kaffe på begäran.
Bra shopping runt hörnet.
Gratis parkering för hotellgäster. Hit kommer vi gärna igen.

Tack ullerholtmichael

Tack så mycket för era fina ord! Jag för mig vidare eran recension till mina kollegor och vi alla välkomnar er hjärtligt tillbaka!

Omdömet skrevs 10 augusti 2024

Bra o billigt hotell. Nära med parkering. Bra personal. Frukost bra men inte alltid avtorkade bord. .

Tack li054
Good Morning Halmstad, Owner på Good Morning Halmstad, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2024

Tack så mycket för din feedback!
Jag ska se till så att våran frukostpersonal får ta del av detta.
Vi hoppas innerligt att ni besöker oss igen så att vi kan få visa våran allra bästa sida!

Omdömet skrevs 9 augusti 2024

Jättetrevlig och tillmötesgående personal. Hade önskemål om rum högt upp och fick rum på 11 våningen 😀. Helt ok frukost men skulle kanske önska lite större utbud av glutenfritt. Vi brukar återkomma till detta hotell när vi är i Halmstad då vi alltid åker nöjda härifrån 😊

Tack Katarina N

Tack så mycket Katarina för din fantastiska feedback! Vill även tacka dig för dina förbättringsförslag av frukosten, vi arbetar alltid för att bli bättre. Hoppas att det smakade!
Så trevligt att höra att vår personal kunde vara behjälpliga med ert önskemål om rum, vi värnar om vår service och blir mycket glada av att höra att ni fick vad ni önskade.
Hoppas vi ses igen på erat nästa stopp här i Halmstad!

Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Bra gym med fantastisk utsikt
Lätt att hitta och parkera
Smidigt att det är bredvid shopping center.

Datum för vistelsen: juli 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Svitlana L

Tack så mycket Svitlana för din fina feedback!

Jag blir väldigt glad över att få höra att ni var nöjda med er vistelse och att vårt läge samt gym var upp till förväntningar.

Vi hoppas att ni vill besöka oss igen i framtiden.