li054

Bra

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 aug. 2024
Bra o billigt hotell. Nära med parkering. Bra personal. Frukost bra men inte alltid avtorkade bord. .
Datum för vistelsen: augusti 2024
4,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Good Morning Halmstad, OwnerGood Morning Halmstad, svarade på det här omdömet
Svarade 29 aug. 2024
Tack så mycket för din feedback!
Jag ska se till så att våran frukostpersonal får ta del av detta.
Vi hoppas innerligt att ni besöker oss igen så att vi kan få visa våran allra bästa sida!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
10.2 km från Good Morning Halmstad
3.2 km från Good Morning Halmstad
Rumsservice
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 9 augusti 2024

Jättetrevlig och tillmötesgående personal. Hade önskemål om rum högt upp och fick rum på 11 våningen 😀. Helt ok frukost men skulle kanske önska lite större utbud av glutenfritt. Vi brukar återkomma till detta hotell när vi är i Halmstad då vi alltid åker nöjda härifrån 😊

Datum för vistelsen: augusti 2024
Tack Katarina N
Good Morning Halmstad, Owner på Good Morning Halmstad, svarade på det här omdömetSvarade 29 augusti 2024

Tack så mycket Katarina för din fantastiska feedback! Vill även tacka dig för dina förbättringsförslag av frukosten, vi arbetar alltid för att bli bättre. Hoppas att det smakade!
Så trevligt att höra att vår personal kunde vara behjälpliga med ert önskemål om rum, vi värnar om vår service och blir mycket glada av att höra att ni fick vad ni önskade.
Hoppas vi ses igen på erat nästa stopp här i Halmstad!

Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Bra gym med fantastisk utsikt
Lätt att hitta och parkera
Smidigt att det är bredvid shopping center.

Tack Svitlana L

Tack så mycket Svitlana för din fina feedback!

Jag blir väldigt glad över att få höra att ni var nöjda med er vistelse och att vårt läge samt gym var upp till förväntningar.

Vi hoppas att ni vill besöka oss igen i framtiden.

Omdömet skrevs 26 juli 2024

Mycket bra läge, bra service och bemötande av personal. Bra rum, grym frukost, framför allt så ingår även parkering vilket vanligtvis ger huvudbry på andra hotell.
Allt som behövs för ett par dagars hotellvistelse.

Tack arpl2024
Good Morning Halmstad, Owner på Good Morning Halmstad, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tack då mycket för eran fina recension! Vi uppskattar era vänliga ord och välkomnar er snart igen.

Omdömet skrevs 15 juli 2024

Bra hotell med trevligt bemötande av personal.
Bra läge och möjlighet nära hotellet. Lite lyhört ut mot parkering. Frukosten var bra men lite mer går att önska.
Blev positivt överraskad av hotellet

Tack mimmi2024114
Good Morning Halmstad, Owner på Good Morning Halmstad, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2024

Hej Mimmi,
Tack för att du lämnade ett omdöme, så roligt att ni har trivts hos oss och att vi kunde överraska !
Hoppas vi får chansen att ses igen, varmt välkommen åter!

Omdömet skrevs 13 juli 2024

Normalstandard-hotell som vi sov en natt på innan vi tog morgonfärjan till Danmark. Vi åt inte av frukosten. Helt OK rum på alla sätt, rent i rummet och i badrummet. Lite tråkigt läge, men väldigt trevlig personal.

Parkeringen kändes lite osäker, men det gick bra och den är gratis.

Datum för vistelsen: juni 2024
Tack Sven Ö

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas att ni hade en härlig resa till Danmark. Så roligt att ni uppskattar vår härliga personal, hoppas vi ses snart igen, ni är varmt välkomna åter!