Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat o härlig atmosfär!”
Omdöme om The Fox & Anchor

The Fox & Anchor
Rankad som nr 48 av 177 Restauranger i Halmstad
Kök: Steakhouse
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Tycker maten är i bra klass, alltid vällagat och rejäla portioner. Fin lokal och trevlig personal. Känns rent och corona-säkert.

Datum för besöket: april 2021
Tack 415matildab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 80 omdömen

Omdömet skrevs 30 januari 2021 från mobil enhet

Mysig pub med härlig stämning, god öl och quizzkvällar. Trevlig personal och snabb service. Återkommer gärna!

Datum för besöket: januari 2021
Tack fredriklundgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Mycket bra öl och övrig dryckessortiment. Otroligt många bra och goda sorters whiskey och är en välsorterad munsbit för whiskeyälskaren.

Datum för besöket: juli 2020
Tack SvaRot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2020 från mobil enhet

Mycket god mat, trevlig personal, trevliga quiz och roliga provningar. Du blir alltid omhändertagen!

Datum för besöket: februari 2020
Tack helenaM3226AJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 februari 2020 från mobil enhet

Bra kvalitet på burgare och stort utbud av öl, perfekt om du vill komma åt klassisk pubmat. Miljön och inredning är ok. Synd att uteservering inte har sol på sen eftermiddag, kväll. Lätt att ha med hela familjen.

Datum för besöket: februari 2020
Tack ettalias
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på The Fox & Anchor tittade också på

Halmstad, Hallands län
Halmstad, Hallands län
 
Halmstad, Hallands län
 

Besökt The Fox & Anchor? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt