scharl351036

clarion hotell halmstad

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 sep. 2024
verkligt bra och diskret personal och maten förvånande bra tycker jag. elevator bra när det är 4-5 våningar.
Datum för vistelsen: september 2024
1.1 km från Clarion Collection Hotel Norre Park
Rumsservice
Visa fler hotell i Halmstad
Omdömet skrevs 2 september 2024

Tyckte hotellet tappat lite efter mitt besök för två år sedan, fick kanske ett sämre rum 402. få se om det blir en gång till. Men inte säker.

Datum för vistelsen: september 2024
Tack Agne O
Omdömet skrevs 25 augusti 2024

Mycket fint och stort rum. Vi hade önskat badkar och fick det. Perfekt badkar. Middagen på kvällen när vi kom ingick. Bra mat, fanns salladsbord också. Trevlig personal.
Frukosten bra kanske lite salt äggröra. Skyltarna med vad som fanns var ibland felstavade. Bara ett tips kolla innan för då ser det mer proffsigt ut.

Tack Susanne V
Omdömet skrevs 1 augusti 2024

Ok hotell men inte mer. Rymligt rum på fjärde våningen men otroligt lyhört mot både gatan och rummen ovanför. Vi hörde grannen ovanför när han snarkade sej genom natten. Rummet hade inte säkerhetsskåp och heller inte mörkläggande gardiner.
Vi hade önskat spjälsäng och fick en resesäng som hade en svag lukt av gammalt kiss. Bra service dock med separat blöjhink.
Hotellet har hiss, men den är extremt liten. Vi hade bebis med sittvagn med oss och vagnen plus en vuxen fick nätt och jämt plats i den. Städarens vagn för tvätt åkte ensam såg jag. Hissen är kanske typ 1 gånger 1 meter.
Är återkommande besökare på Packhuset i Kalmar och älskar där både frukost och middagsbuffén. Här var det inte alls samma utbud, saknade främst fler grönsaker att välja på vid frukosten. Det känns inte som Clarion/Strawberryklass på maten tyvärr.
OK hotell med fint läge, men är du ljudkänslig välj ett annat hotell. Gäller också om du är beroende av plats i hissen. Bra för oss som behöver att gå i trappor, men kan bli knöligt om hissen är nödvändig!

Rumstips: Hissen väldigt liten.
Tack Catharina M
Omdömet skrevs 27 juli 2024 från mobil enhet

Det här hotellet ligger vid Norre katts park och det gör att det blir en lugn vistelse där man sover bra. Hotellet är delvis renoverat och har en del nivåskillnader. Personalen är mycket trevlig och man trivs mycket bra här. Här bjuds det på god fika, kvöllsmat och frukostbuffé. Den här gången hade man dessvärre glömt att värma de gröna ärterna till Wallenbergaren. Men resten av maten var god! Frukosten är ganska bra, men det räcker gott som start på dagen.

Restyp: Reste ensam
Tack fitzbenedict
Omdömet skrevs 20 maj 2024

Fräscha och nyrenoverade rum, nära till allt. Men tyvärr dålig service och personal som ger intrycket att inte vela vara där o jobba. Svarar knappt på ens frågor och inte ett leende.

Datum för vistelsen: maj 2024
Tack jos32024